anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pachet go explore 1

Anca13
Începător

Bună! Am nevoie de niște informații. Voi pleca în Turcia cu mașina, am activat deja pachetul go explore 1. Întrebarea este: Pe parcursul drumului mi se vor consuma datele incluse deja în abonament, până la intrarea în Turcia? 

1 Soluţie acceptată‚

RafaHelper
#StarMember

Salut @Anca13

Pana la granita cu Romania, da. Cand ajungi in Bulgaria va începe consumul din traficului alocat pentru Roaming SEE, iar cand vei ajunge in Turcia se va consuma din traficul care e inclus in opțiunea GO EXPLORE 1.

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

RafaHelper
#StarMember

Salut @Anca13

Pana la granita cu Romania, da. Cand ajungi in Bulgaria va începe consumul din traficului alocat pentru Roaming SEE, iar cand vei ajunge in Turcia se va consuma din traficul care e inclus in opțiunea GO EXPLORE 1.

Multumesc frumos pentru raspuns!

Cu drag! Daca mai ai nevoie de altceva te mai așteptam in comunitate! 🙂

Pololică
#StarMember

Buna!

Consumul de net va fi impartit in doua (de fapt 3):

• consum de date din abonament pe teritoriul Romaniei (prin conexiunea la antenele Orange)
  • consum de date din abonament in roaming Bulgaria (care se va deduce din netul SEE si netul national - vezi politica de consum sau revino cu intrebari daca sunt dubii)
  • consumul de date din optiune in momentul in care te conectezi in Turcia.

Recomand sa ne detaliezi cum stai cu internetul in roaming SEE (daca ai avut consum majoritar in UE decat in tara in ultimile 4 luni).