Buna ziua! Inca o data multumesc mult de tot tuturor celor care au raspuns si inca mai citesc acest post. Detin un abonament "Me 11". Inca o data am sa repet ceea ce am scris mai sus. Cu acest telefon, un iPhone 11 Pro si cu acest esim, m-am conectat fara nici o problema in S.U.A., Rusia, China si alte tari non UE. Sunt absolut sigur ca nu e nici o problema in configurarea telefonului. In el mai e un alt sim prepay de la Vodafone UK (WorldSIM), care deja s-a conectat in reteaua Tigo din Guatemala. Nu am nici o datorie la Orange Romania. Tocmai mi-a sosit factura curenta si mai este pana la scadenta. Ceva nu e in regula cu restrictiile din reteaua Orange. Pe site-ul lor nu e mentionat daca ma pot sau nu conecta intr-o retea din Guatemala cu abonamentul meu, ci doar ca Orange Romania ofera servicii de roaming in aceasta tara, fara sa mentioneze in ce retea (aici sunt doar 2 retele mobile 4G/3G disponibile, Tigo si Claro). Din punctul meu de vedere, Orange Romania trebuie sa acorde servicii de roaming oriunde acestea exista, pt. toate tipurile de abonamente care au roamingul activ. Este prima data cand nu pot conecta sim-ul Orange intr-o retea non UE. Orange Romania nu a raspuns nimic la solicitarea mea, desi le-am scris atat in chat cat si pe email. Sunt extrem de dezamagit din punctul asta de vedere. Nu ma asteptam la asa ceva din partea celui mai mare operator din Romania.