la 04-11-2022 10:58 AM - editat ultima oară la 04-11-2022 11:21 AM de GeorgianaD
Buna, am deja activat opriunea internet IN SEE LA 12€ care e valabila pana la 6 noiembrie, as putea reincarca cu 5 euro ca sa fie prelungita perioada cu internet in SEE ca sa ma pot folosi de gb disponibili?
04-11-2022 11:12 AM - editat 04-11-2022 11:15 AM
Buna Adriana,
Bine ai venit in Comunitate!
Din pacate, nu. Cele doua optiuni nu sunt compatibile.
Daca incarci cu 5 Euro credit, dupa expirarea optiunii de 12 Euro, iti va consuma din credit. Iar daca activezi optiunea de 5 euro cu beneficii nationale, nu mai ai roaming. Deci...singura varianta e cu o alta optiune de 12 Euro, cu roaming. Asta presupunand ca nu esti deja de mai mult de 2 luni in roaming. Daca esti, singura varianta este cu credit, datorita politicii de utilizare rezonabila a serviciilor in roaming.
Mai multe informatii aici.
04-11-2022 11:12 AM - editat 04-11-2022 11:15 AM
Buna Adriana,
Bine ai venit in Comunitate!
Din pacate, nu. Cele doua optiuni nu sunt compatibile.
Daca incarci cu 5 Euro credit, dupa expirarea optiunii de 12 Euro, iti va consuma din credit. Iar daca activezi optiunea de 5 euro cu beneficii nationale, nu mai ai roaming. Deci...singura varianta e cu o alta optiune de 12 Euro, cu roaming. Asta presupunand ca nu esti deja de mai mult de 2 luni in roaming. Daca esti, singura varianta este cu credit, datorita politicii de utilizare rezonabila a serviciilor in roaming.
Mai multe informatii aici.
la 04-11-2022 11:50 AM
@AdrianaH: Bun venit în Comunitate. Sunt multe ambiguități în formulările bonificațiilor, dar un lucru este cert: încărcarea cu 5 euro (credit sau extraopțiune) nu îți va putea facilita utilizarea de NET în roaming, deși formularea Orange ”zice” că DA. De ce? Pentru că, așa cum a scris și Radu, încărcarea cu credit e nerelevantă fără roaming activ (dezactivat la expirarea opțiunii de 12E), iar încărcarea cu extra-opțiune de 5E îți va dezactiva roamingul. Deci fără 12E .... pentru a rămâne cu roaming activat nu se poate. Iar cei 12E dacă ai mai mult de 2 luni în roaming, obligatoriu să fie CREDIT (nu extraopțiune).
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor