anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reîncărcare cartela in afara țării

Bianca26
Începător

Am reincarcat o cartela cu 14 euro credit care este in afara țării.  De ce nu funcționează?

 

7 Răspunsuri 7

FLo1
#StarMember

@Bianca26: Bun venit în Comunitate. Sunt necesare puțin mai multe detalii despre numărul reîncărcat. Așadar, înțeleg că ai încărcat CREDIT (nu extraopțiune). În acest caz, probabil numărul are roamingul dezactivat, motiv pentru care nu este activ. Dacă se află în roaming de mai mult de 2 luni, nu recomand activarea unei extraopțiuni cu roaming. 

Revenind, ai nevoie de roaming în SEE? În ce țară? Numărul aflându-se în roaming, singura posibilitate de activare a roamingului este din contul MyOrange asociat acelui număr. Există acces la contul MyOrange asociat acelui număr? Atunci, după activare roaming pe număr din MyOrange, după un restart ar trebui să fie ok.

Te așteptăm pe topic cu actualizări ale situației. Numai bine.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Buna Bianca,

As avea si eu o intrebare: ce anume nu functioneaza? Nu-si ia semnal? Nu poti suna/trimite SMS? Nu merg datele mobile? Stiu ca sunt probabil multe intrebari. Dar pornind de la "simptome", putem sa formam un "diagnostic", si pe baza lui, putem incerca sa venim cu o solutie. 🙂 Deci, e important sa avem cat mai multe informatii pentru un diagnostic corect.

Client Orange

Pololică
#StarMember

Buna!

Nu functioneaza in ce sens? Da erori in bord?

Revenind la seriozitate: ofera-ne ceva detalii privind nevoile tale, cum ar fi:

  • cartela este noua si neactivata in Romania? In acest caz, nu poti face nimic decat sa te intorci in tara, sa deschizi telefonul si sa astepti sa iei semnal de la o antena Orange din Romania
  • ai depasit limita rezonabila de folosire in roaming? Daca este asa, trebuie sa ai dezactivata optiunile ca sa poti folosi creditul.
  • mai ai credit? Daca ai activa vreao optiune, indiferent care, ti s-au scazut din banii incarcati.
  • pe cont ai activ roamingul (SEE sau nonSEE aferent tarii in care te afli)?
  • alte numere au semnal in zona in care te afli?

DanielaH
Moderator

Bianca, s-a rezolvat situația? Te așteptăm în continuare cu mai multe detalii.

Buna! Nu merge sa fiu sunata sau sa sun...cand apelez un numar imi scrie "apel blocat"

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Ia legatura cu un consultant, fie de pe un alt telefon, sunand la +40374 300 300, fie pe chat-ul Djingo cu un click aici. E foarte probabil sa ai blocate apelurile de iesire, atunci cand esti in roaming. Am mai vazut la cineva o problema similara, daca nu chiar identica. Pe un Samsung parca. Dar nu cred ca are legatura telefonul in cazul asta, cat restrictia de pe cont.

Deci, da-le un telefon, sau scrie pe chat, si sper sa se rezolve. 🙂

Client Orange

@Bianca26: Să analizăm simplu: Numărul este atașat unui cont MyOrange? Dacă da, atunci activeză roamingul din contul MyOrange.  Dacă ai încărcat CREDIT, nu știu de când e numărul utilizat în roaming, dar e necesar credit dacă e de mai mult de 3 luni în roaming. Altfel poți activa extraopțiune cu resurse incluse. Revino cu detalii.