anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Marire abonament aiurea

EugenToma
Vizitator

Bună oameni buni, eu am un abonament de 11€ pe luna, 55 lei mai exact. Un an am plătit asa acum mi l-a facut la 76 lei, eu sunt tot plecată si nu o pot folosi deloc cartela, am facut in Suedia in 4 zile 100 lei cost si doar am scris mesaje pe fb si wap. Am stat la limita si am renunțat sa mai stau pe ea, mi-am luat cartela suedeza... nu e bun deloc în afara orange, o sa renunț la abonament cand ajung in tara ca acum sunt in Anglia si am colegi cu digi si ei nu fac cost pe digi cum as face eu pe orange.

Dupa ce ca nu e bun il mai si mareste aiurea fara sa zica nimic.

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Te-ai uitat la detalii factură? Trebuie să știi de unde provin acele costuri.

Vezi cum afli detaliile respective  aici .

Da, în străinătate poți face costuri , în funcție de ce are inclus abonamentul ( sau nu), iar în Anglia, cu siguranță.

Din păcate, în afară , trebuie folosit mai mult wifi sau ceva local, pentru că roamingul din abonamente/ prepay este inclus pentru a fi folosit doar ocazional.

Baftă!

teacher_
#StarMember

Salut! Și fratele meu este in Suedia, lucrează de ceva vreme, și din cauza utilizării datelor mai mult în roaming decât în țară în ultimele 3 luni a început să facă cost. A trecut la Vodafone, care l-a momit cu abonament mai mic și resurse mai multe, dar surpriza, și acolo a făcut cost suplimentar. Așadar și-a luat cartela de Suedia și are datele oprite pe cartela de Romania. Ne-a comunicat numărul tuturor, așa că toți știm unde sa îl sunam. El stătea foarte mult pe Facebook, inclusiv în apeluri, din cauza asta a făcut cost. Apoi a venit regula utilizării datelor in roaming, care se aplică și la Digi, și la Orange și la Vodafone: daca stai mai mult in afara țării in ultimele 3 luni, o să faci cost suplimentar. 

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Verifica in aplicația my Orange daca abonamentul de baza a fost mărit (76 Ron echivalează cu 15 euro) sau daca costul se datorează unor extraoptiuni.

My Orange - altele - abonamente și opțiuni

In Suedia (sau alta tara aflata in SEE), daca sau consumat resursele mai mult în roaming decât în țară (politica de utilizare rezonabilă in roaming) in ultimile 123 de zile atunci consumul nu se va mai realiza din resursele incluse in abonament și vei fi tarifată separat.

https://www.orange.ro/roaming/suedia/ 

In Anglia, pentru folosirea roamingului se activează pachete cu valabilitate de 24h (diferit de Digi care te facturează pentru ce ai consumat).

Găsești în linkul de mai jos tarifele:

https://www.orange.ro/roaming/marea-britanie/ 

Recomandarea ar fi utilizarea unei cartele prepay locale și folosirea (majoritar) wifi.

Poți face și rezilierea abonamentului, însă daca ai primit anumite reduceri va trebui sa platesti cuantumul acestora pentru lunile in care ai beneficiat de acestea.