anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nelămurire politica de utilizare rezonabila in abonament

Fost Membru
Neaplicabil

Buna ziua

Am un abonament Fun15 contractat pe o perioada de 2 ani din care au mai ramas 1.5 ani.Deoarece sunt plecat in UE de ceva timp (3 luni) Orange a inceput sa imi factureze ceea ce consum .Orice minut ,orice mb este factuat cu toate ca in aplicatie arata ca mai am 12.6/12.6 gb si 900 min.

Nelămurirea mea este : 

1.Pentru ce anume platesc 15 euro daca absolut tot ce consum este facturat ?

2.De ce pe site Orange apare ca tarifele pentru calatorii frecvente sau utilizarea majoritara a serviciilor in roaming SEE se factureaza cu 0.0023 euro /mb iar eu primesc sms care zice :Tarifele in roaming SEE in euro, fara TVA, sunt: 0.05/min&;apel efectuat, 0.02/SMS, 0.0077/MB daca ai un abonament sau o optiune cu acces roaming si 0.05/MB pentru trafic de internet din credit prepay disponibil, 0/apel sau SMS primit.

3.De ce in aplicatie absolut mb de net si minutele apar ca 12.6/12.6 respectiv 900/900 disponibile cu toate ca eu platesc tot si nu beneficiez de ele.Normal ar fi sa scrie 0/12.6GB si 0/900 min SEE disponibile.

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember

1. Plătești 15 euro lunar pt a avea resurse naționale nelimitate, niște minute internaționale și ceva resurse pt roaming, care e pt călătorii temporare. După 2 luni de stat majoritar in străinătate, roamingul se plătește extra. Așa e in cazul tuturor operatorilor, toți au aceeași politică legată de utilizarea rezonabilă a resurselor în roaming SEE.

DETALII: https://www.orange.ro/help/politica-de-utilizare-rezonabil-a-serviciilor-roaming-see-6828

2. Răspunsul ți l poate da doar cineva de la Orange.

3. Se plica punctul 1, resursele de roaming exista în continuare în abonamentul tau, dar nu mai ai acces  la ele până nu te întorci în țară pt o perioada și apoi pleci din nou.

Daca tu consideri că plătești prea mult și degeaba și vrei să renunți la abonament, poți cere rezilierea contractului cu 30 de zile înainte de următoarea data de facturare. 

DETALII:  https://www.orange.ro/help/cum-reziliez-un-abonament-orange-81

Vizualizare soluţie în postul original

30 Răspunsuri 30

A sunat la usa si a fugit...

Macar sa fie util pentru altii.