anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Doresc să activez o nouă cartelă SIM din Ungaria

Mera
Începător

Bună ziua,
Doresc să activez o nouă cartelă SIM din Ungaria. Am reîncărcat cardul prin internet, dar nu pot efectua sau primi apeluri. Vã rog ajutati-ma sa rezolv problema.

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

@Mera: Bun venit în Comunitate.  Un SIM se activează local, nu în roaming, pentru a putea fi și înregistrat. Iar pentru a-l putea utiliza în roaming cu opțiune cu resurse trebuie să ai numărul activ în țară mai întâi, altfel vei putea folosi numărul doar pe credit....din păcate.

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salutare!

În mod normal, ar trebui să ai semnal in rețeaua din țară, la activare. Nu cred să meargă direct din străinătate. Îți vor trebui ceva confirmări și e cam greu.

Citește pe aici:

https://comunitate.orange.ro/t5/roaming/se-poate-activa-o-cartela-prepay-%C3%AEn-afara-%C8%9B%C4%83r...

E valabil pentru un SIM prepay nou, dacă vrei să-l activezi din Ungaria.

Dacă vrei să schimbi un SIM la in abonament, ai detalii aici:

,, selectează manual rețeaua din meniul telefonului tău:

► pentru telefoanele Android, de regulă opțiunea se găsește în setări – mai multe – rețea mobilă – operator

► pentru iPhone opțiunea se găsește în configurări – operator

• încearcă SIM-il în alt telefon: dacă în continuare SIM-ul nu se înregistrează în rețea, este posibil ca acesta să fie defect, iar înlocuirea lui nu se poate face decât la magazinele Orange de pe teritoriul României"

Sursa:

https://www.orange.ro/help/ce-fac-dac-serviciul-roaming-este-nefuncional-89

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

FLo1
#StarMember

@Mera: Bun venit în Comunitate.  Un SIM se activează local, nu în roaming, pentru a putea fi și înregistrat. Iar pentru a-l putea utiliza în roaming cu opțiune cu resurse trebuie să ai numărul activ în țară mai întâi, altfel vei putea folosi numărul doar pe credit....din păcate.

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

arsradu
Fost #StarMember

Salut,

Nu se poate activa o cartela noua direct in Roaming. Cel putin nu la Prepay. Nu stiu daca la abonament se poate, dar nu prea cred.

Client Orange