Binenteles ca daca oferta respectiva nu e ok pentru nevoile tale, poti sa optezi pentru una dintre celelalte variante. De-aia am si zis "minim".
🙂 E cea mai ieftina optiune cu roaming.
Ca idee, optiunile Orange RO de roaming nu stiu sa aiba vreo varianta cu numere cu care sa poti vorbi nelimitat in SEE. Deci...din punctul asta de vedere, oferta Orange FR (chiar si cea de 14.99) mi se pare mai avantajoasa. Daaar, din nou, depinde de ce ai tu nevoie.
Cat despre roaming, nu sunt familiar cu procedura de activare pentru Orange FR (am gasit aici cum ca ar fi #123#: https://assistance.orange.fr/mobile-tablette/tous-les-mobiles-et-tablettes/installer-et-utiliser/utiliser-votre-mobile-a-l-etranger/mobile-communiquer-depuis-l-etranger-roaming-ou-dans-les-drom_68162-68982#onglet4), dar posibil sa se activeze automat odata ce activezi o optiune cu roaming.
Inca o chestie. Nu stiu care e politica Orange FR cu privire la utilizarea rezonabila a serviciilor de roaming (n-am reusit sa gasesc nimic in sensul asta pana acum), dar daca e ca la noi, incearca sa nu folosesti foarte mult timp carteluta respectiva in roaming, in Romania, pentru ca s-ar putea sa nu mai poti folosi beneficiile din optiune dupa cateva luni.
Client Orange