anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Eroare activare Youtube Premium prin Orange

alex9029
Junior

Salutare.

Mi-am prelungit abonamentul de voce si am primit printre altele 3 luni gratuite de Youtube Premium. Acum vreo 2-3 zile am decis sa le folosesc.

Eu avand deja subscriptie de youtube premium, m-am dus pe Youtube, mi-am dat cancel la subscriptie (care expira oricum pe 26 sau 27 luna asta). Toate bune.. Am intrat pe MyOrange, m-am dus la sectiunea de Youtube Premium, mi-am ales contul de Google caruia sa ii dau link, i-am dat lui Orange permisiunile necesare, am primis SMS cu OTP, am pus codul, si ce sa vezi? Eroare...

"Asocierea optiunii Youtube Premium cu contul tau Gooogle nu a reusit. [...]"

Din punctul de vedere Orange, procesul s-a terminat cu eroare si imi spune sa incerc din nou. Totusi, din punctul de vedere al Youtube, subscriptia mea este gestionata de Orange Romania, deci nu ii pot da cancel de acolo.

Am mai incercat de cateva ori tot procesul dar degeaba...

Am scris pe chat in aplicatie, am fost transferat la operator si de atunci tot mi se spune ca problema este in curs de analiza..... DE 2 ZILE...

Am scris si la suportul Google, dar ei nu ma pot ajuta ca subscriptia este administrata cica de Orange Romania, dar pe Orange a dat eroare si din privinta lor conturile de orange si Google nu sunt legate...

Ce as putea sa fac in situatia asta?

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă ai o sesizare la Orange, nu prea ai ce să faci decât să aștepți. Dacă vezi că nici marți - miercuri nu răspund, le scrii iar. Și cere și un număr de sesizare.

Baftă!

RafaHelper
#StarMember

Salut @alex9029

E simplu, trebuia sa aștepți pana când subscripția normala expira, astfel evitai aceasta eroare. Verifica daca după data de 27, adică mâine, totul e sincronizat corect. 

DanielaH
Moderator

@alex9029, s-a rezolvat situația?

alex9029
Junior

@DanielaH Nu. Problema persista. Pe Youtube subscriptia e inca administrata de Orange, iar in MyOrange sincronizarea e tot in eroare. Am mai incercat o data sincronizarea si degeaba. De asemenea, am verificat acum prin mail-uri si subscriptia normala trebuia sa expire pe 26 chiar, nu 27 cum crezusem initial. Totusi, eu inca am beneficiile Premium, deci ceva s-a intamplat.

Am sunat Sambata si la 300 si mi-au spus oamenii ca verifica si ca revin tot Sambata. Nu a revenit nimeni... Ma rog, a fost Sambata, pot sa inteleg. Astept azi poate revine cineva...

@RafaHelper Ce-i drept in instructiunile de pe pagina din MyOrange spun doar sa dau cancel la subscriptia clasica de Youtube premium inainte sa o activez pe cea Orange, nu sa si astept pana expira.

De asemenea, daca sistemul intra in conflict in momentul in care mai am beneficii premium pe contul de Youtube si nu se poate sincroniza, corect ar fi sa imi dea o eroare specifica, sa imi spuna care-i problema si sa nu se apuce sa faca o jumatate de sincronizare, lasandu-ma intr-un catch 22. Vreau sa dezactivez subscriptia de Youtube, nu pot pentru ca e administrata de Orange. Ma duc pe site-ul Orange si nu pot da cancel la subscriptie pentru ca nu e legat de contul Google.

@alex9029, cred ca aceste scenarii nu au fost testate si documentate, tocmai de aceea ai o eroare acum. Pare ca activarea ta a rămas in conflict, iar presupunerea mea este ca se poate rezolva prin dezactivare si reactivare. E clar ca ai nevoie de asistenta tehnica cu problema ta, sper sa se rezolve.

alex9029
Junior

Ca si update, problema persista si inca incerc sa comunic cu persoanele de la support.

Am vorbit de de 2 ori astazi la 300. In prima faza am fost contactat de Orange cu un raspuns de la tehnic unde mi s-a dat ca solutie sa sterg cookiurile din browser si sa imi resetez credentialele Google pentru a rezolva problema. 

Evident, asa cum era de asteptat, nu a functionat. Am mai sunat inca o data la 300, am vorbit cu altcineva de data aceasta, si am aflat cu stupoare ca recomandarea lor e sa imi creez un nou cont de Google si sa dau link la acela. Bun, si cu contul actual ce fac? Ramane asa in void? Iarasi, evident, am refuzat si, in ultima faza mi s-a spus s-a facut un ticket si ca problema se va rezolva intern. Un raspuns cam vag.. Am cerut daca se poate o confirmare pe mail cu faptul ca se iau niste masuri.. Nimic..

Am si intrebat cat va dura toata treaba asta. Eu am crezut ca o zi, doua, dar din vorbele persoanei de acolo, minim o saptamana, daca nu mai mult... Adica trebuie sa astept 2-3 saptamani la total ca sa mi se rezolve o problema oarecum banala?

@DanielaH eventual altcineva, ce ar trebui sa fac? Cui ar trebui sa mai scriu? Pe cine ar trebui sa mai apelez ca sa se rezolve toata treaba asta?

MihaelaA
Ex Community Manager

@alex9029 mulțumim mult pentru update, trimitem mai departe și revenim 🙂