anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal 5G prepay se pierde la fiecare reînnoire

Narcis_Ene
Junior

Salutare,

La cartela prepay cu extraoptiune 5G activa, la fiecare reînnoire se pierde semnalul 5G, ajunge la maxim 4G+ . Este a 3 a reactivare când pățesc acest lucru. De fiecare data se rezolva după ce fac sesizare in aplicație și îmi resetează conexiunea. Menționez că de fiecare data a existat acoperire 5G in zona in care mă aflam, lucru verificat pe site-ul Orange.

Mai întâmpină cineva această problema?

Mulțumesc.

1000064467.jpg

1 Soluţie acceptată‚

OrangeCustomer1
Explorator

Situatia apare ca urmare a dezactivarii flagului 5G de pe cont. 🙂 Atunci cand reactivezi optiunea cu acces 5G, devine activ iarasi.

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember

Salutare!

Am pierdut și eu de multe ori, chiar de pe abonament, dar cu o trecere prin mod avion își revine imediat.

Ai încercat și cu mod avion, restart, etc?

Semnalul 5g este nu este ca și cel 4g+, adică nu predomină și asta poate fi o cauză.

Încearcă așa și cred că se va rezolva !

Modul avion nu l-am incercat până acum, o să-l iau în calcul pe viitor. Am dual SIM și de obicei își revenea când făceam swich între cartele.

Se pare că și-a revenit fara sa mai intru in modul avion.🙏🎉

Mă bucur că e totul în regulă, iar când se mai întrerupe,nu ezita să folosești ce am spus mai sus!

Telefoanele se conectează întotdeauna pe frecvențele și benzile care sunt întâlnite cel mai des, iar 5g-ul este cam pasăre rară, de aceea trebuie să îl mai ajutăm și noi.

Probabil că se întâmplă ceva și când reîncarci, dar e bine că își revine!

Succes!

OrangeCustomer1
Explorator

Situatia apare ca urmare a dezactivarii flagului 5G de pe cont. 🙂 Atunci cand reactivezi optiunea cu acces 5G, devine activ iarasi.

Narcis_Ene
Junior

Asta ar însemna, in teorie, sa devina activa imediat după reactivarea optiunii, ceea ce nu se intampla. Stii ce-i interesant, ca niciunul din operatorii care mi-au remediat această problema nu mi-au spus de chestia asta cu flag-ul, fiecare din ei "gasind" diverse motive(unul chiar mi-a zis ca se lucrează la semnal in zona, abia dupa ce mi-a resetat conexiunea a funcționat 😁). 

OrangeCustomer1
Explorator

Pentru ca nici ei nu știu sau nu vor sa zică. 😊 Dacă ai un telefon Samsung, când ramai fără acces 5G poți intra în service mode tastand *#0011# și vezi ce apare la parametrul RestrictDCNR. Dacă e 1 e activa restricția, dacă e 0, ai flag 5G activ. 

Nu am Samsung, am Xiaomi 12t pro.