anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Extindere 5 G in Piatra Neamt?

Noah
Explorator entuziast

Târgul meu, reședința de județ, este flancat de orașe cu rețea 5 G . Daca de Bacău, Iași, Târgu Mureș nu zic nu, reședințe și ele, merită, suntem oarecum frustrați că un cătun secuiesc ca Miercurea-Ciuc beneficiază de noua  rețea înaintea noastră. Ciudate  cai are Orange. Vrem să știm( suntem mai mulți abonati in acest vrem, când introduce Orange 5 G in Piatra Neamț.Concret, fara clasicul urmăriți site, asta știm și noi, și o facem . Când, concret . Macar să știm că nu o iau înainte până și Gheorghieni sau Bicaz .

63 Răspunsuri 63

IDanny
Junior entuziast

Eu in reclamele de pe TV, n am vazut nimic... si nici la radio n am auzit sa specifice. Mi se pare reclama mincinoasa.

Anonim
Neaplicabil

Nu știu ce să zic nu am văzut reclama la tv.

Însă în mod normal se specifica.

https://www.facebook.com/watch/?v=851354563564678 

IDanny
Junior entuziast

In mod normal, n ar trebui sa mai spuna de 5G, daca nu ofera la nivel national.

Anonim
Neaplicabil

Nu putem să nu discutam de 5G daca acesta exista.

Eu sunt din Constanta și beneficiez de acces la 5G.

Da este adevărat ca acoperirea 5G nu este foarte mare in acest moment insa oameni care pot avea acces la 5G trebuie informați.

Îți înțeleg supărarea insa dezvoltarea rețelei 5G nu se va face peste noapte ci va mai dura câțiva ani pentru a ajunge la o acoperire de 80%.

IDanny
Junior entuziast

Supararea mea nu este lipsa retelei 5G, e destul si 4G+ pentru mine, ci mai degraba marketingul mincinos. In orice reclama, o baga pe asta cu 5G... si ei au, cat, 10 - 20% acoperire nationala?

Anonim
Neaplicabil

Rolul marketingului este sa promoveze nu o sa oprim noi acest trend.

Ceea ce îți pot spune este că acolo unde există 5G vitezele sunt foarte mari și semnalul excelent, se vede diferența.

IDanny
Junior entuziast

Anonim
Neaplicabil

1000007788.jpg

 Daca vrei un test corect testează atât vitezele 4G cat și 5G din aceeași locație doar așa poți vedea diferența.

IDanny
Junior entuziast

 Centru Targu Mures. 5G marca Orange.

Telefonul este Samsung Galaxy S24+, cu optiune Prepay cu net 5G

1000026990.jpg

Anonim
Neaplicabil

Vitezele sunt acceptabile.

1000009109.jpg

 versus 4G

1000009136.jpg

IDanny
Junior entuziast

Aia e viteza 5G acceptabila? Uite test 4G+... indoor.

1000026992.jpg

Anonim
Neaplicabil

Da, înțeleg ce spui.

Dar cu 50Mbps  mă descurc cu activitățile de zi cu zi.

Mai este necesară îmbunătățirea rețelei, însă cel puțin vitezele sunt decente.

Anonim
Neaplicabil

De unde 5 G la Neamț  la 13 km de oraș la Orange semnalul 4g e la pământ ori sa fi an exterior ori an interior tot aceiași treabă semnal prost 

Anonim
Neaplicabil

Eu zic sa deschizi o petiție aici in comunitate pentru extinderea rețelei 5G și în Piatră Neamț.

Toți locuitori ar putea posta aici dorința lor pentru extinderea rețelei.

O zi faina!

Anonim
Neaplicabil

Daca suni la Orange și le spui că semnalul 4 G este foarte slab  an locația tv ei spun că totul E ok totul merge foarte bine dar tu nu ai semnal 4 G deloc așa că degeaba dacii petiții că pe Orange nu ai interesează treabă cu semnalul 4g an județul Neamț este foarte prost de prin anul 2018  și Orange de atunci nu a făcut nimic de unde 5g daca ei nu furnizează 4g cum trebuie sinii la ei că sa te enervezi mai tare