anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Acces gratuit la cea mai rapidă rețea 5G+ din România pentru clienții Orange și YOXO, pe toată verii

MCostel
Cunoscător

IMG_20240622_180558.jpg

Vara aceasta, Orange aduce din nou tehnologia de top mai aproape de clienții săi rezidențiali și de business și oferă tuturor celor cu un telefon compatibil acces gratuit la cea mai rapidă rețea 5G+/5G din România, până la finalul lunii august. Fie că fac streaming, își testează aptitudinile cu jocurile momentului sau aleg să lucreaze de la distanță, rețeaua 5G+ oferă clienților Orange o conexiune stabilă și cele mai bune viteze de internet mobil.

Astfel, în perioada 20 iunie – 31 august 2024, abonații Orange și YOXO, indiferent de pachetele de servicii pe care le utilizează, cât și clienții PrePay pot experimenta gratuit performanțele rețelei 5G+/5G.

În zonele cu acoperire, utilizatorii Orange vor avea parte de o experiență de conectivitate semnificativ îmbunătățită datorită performanțelor de peste 4 ori mai mari, oferite de rețeaua 5G+, ce aduce viteze de până la 1,5 Gbps versus cele 4G+ de până la 0,35 Gbps. Recent, Piteștiul a fost adăugat pe harta zonelor cu acoperire 5G+/5G, astfel că rețeaua Orange 5G+/5G este în prezent disponibilă în 39 de orașe din întreaga țară. De asemenea, numărul orașelor cu 100% acoperire 5G a crescut constant, acestea fiind: Arad, Bacău, Baia Mare, București, Miercurea-Ciuc, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.

Ofertele verii Orange începând de la 3€/lună

Până pe 19.08.2024, cei care doresc să devină clienți Orange pot profita de ofertele de portare din această perioadă, cu discounturi de 50% și prețuri de la 3€/lună. De exemplu, clienții pot alege abonamentul Fun 6 cu 20 GB internet și minunte și SMS naționale nelimitate, acum redus de la 6 la 3€/lună sau abonamentul Fun 11, redus de la 11 la 5,5€/lună, care include internet 5G+ nelimitat, 5,96 GB în roaming SEE, nelimitat minute și SMS naţionale și în roaming SEE, dar și 300 minute internaţionale. Pachetul de portare este completat de ofertele la telefoane 5G și prețuri speciale la Buy-Back 5G.

De 50% reducere pot beneficia și clienții Orange Prepay care aleg să migreze la abonament. Detalii complete in magazine si pe orange.ro.

Mai multe oferte de neratat la telefoanele 5G sunt disponibile în cadrul ofertei “Hot Summer” care vine cu 300 reducere pentru HONOR Magic6 Pro, 100€ reducere pentru OPPO Reno11 F și Samsung Galaxy S23 FE sau 50€ reducere pentru iPhone 15.

5G+ pentru toți clienții YOXO și beneficii de neratat

Vara aceasta, performanțele rețelei 5G+ devin disponibile pentru toți clienții YOXO, care până pe 31 august au ocazia să experimenteze gratuit vitezele ultra-rapide de până la 1,5 Gbps. Astfel, cei care în prezent au abonamente de 9 sau 19 lei și care în mod normal au acces la rețeaua 4G+, acum vor putea accesa vitezele oferite de reteaua 5G+, în timp ce clienții cu abonamente de 39 lei care deja au acces la 5G, vor beneficia pe durata verii de un upgrade la 5G+. Acest beneficiu nu implică costuri suplimentare, singurele cerințe pentru accesarea rețelei fiind să aibă un telefon compatibil, care să fie setat să folosească rețeaua 5G și să se afle în aria de acoperire a rețelei Orange 5G+/5G. Informații complete sunt disponibile pe: yoxo.ro/5g/.

De asemenea, până pe 28 iunie, clienții noi și cei care activează un număr nou YOXO cu un plan tarifar de 19 sau 39 lei, primesc un bonus de 100GB cadou. Acest bonus poate fi activat timp de 4 luni de la primirea lui, iar internetul primit poate fi utilizat doar în România. Odată activat, bonusul este valabil timp 30 de zile.

50 Răspunsuri 50

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Super ofertă pentru toți doritorii, numai să fie și rețea 5g !

Mulțumim!

arsradu
#StarMember

"Oriunde ai fi....esti pe faza. Reteaua #1 pentru toate pasiunile tale." 

Off..marketing. Bine ar fi sa fie asa. 🙂 Din pacate, avand in vedere ca inca exista localitati care nu au acces DELOC la serviciile Orange, e clar ca nu e chiar "oriunde".

Deci, mai corect ar fi: "Oriunde ai avea semnal....esti pe faza." :))

Iar "reteaua #1"...o fi fost pana sa preia clientii OROC. Acum e departe de a fi reteaua nr 1.

Oricum, faina oferta! Multumim frumos! Nu vreau sa par nerecunoscator. Chiar foarte misto. Din pacate...e conditionata de existenta semnalului. Deci, avem oferta...nu si suportul pentru ea. E ca si cum ai avea acoperisul, nu si casa.

De obicei, se face invers. :)) Dar....in cazul asta, daca faci invers, nu mai atragi lume noua. Pentru ca implementarea hardware dureaza.... Si dureaza mult. Deci, inteleg si punctul asta de vedere. 🙂

Client Orange

Orice beneficiu gratuit este binevenit.

Este o buna metoda de testă 5G (acolo unde există) pentru cei care nu sunt convinsi de avantajele aduse de 5G.

In plus vom vedea ce viteze atingem când rețeaua este mai aglomerata.

@GreenArrow 🙂

Dap, clar e o chestie buna. Si daca te afli si intr-o localitate cu acces 5G, cu atat mai bine. 🙂 Eu l-am incercat, pentru ca am totusi o localitate la cateva zeci de KM departare de mine, si pot sa confirm ca se misca foarte bine pe 5G. Din pacate, acolo unde as avea nevoie de semnal, e in continuare foarte, foarte slab. Parca si mai slab in ultima vreme, decat de obicei. La nivel de net, e jale, convorbirile telefonice se inchid sau se aud denaturat, cu gajaieli, fasaieli si alte minuni, si uite asa. Deci, cu toate ca apreciez foarte mult oferta, as aprecia si mai mult un semnal cu care sa-mi pot face treaba acolo unde am nevoie. Pentru ca degeaba ai 5G in orasele mari, daca in momentul in care ai iesit din oras, nu mai poti sa ai o conversatie inteligibila cu cineva.

Adica, inteleg toate chestiile astea. Inteleg ca acuma se push-eaza cu 5G-ul pentru ca e nou si toata lumea il vrea. Dar....din cauza asta, din cauza ca nu se fac lucrari si in restul locurilor, raman localitati fara acoperire, sau cu acoperire foarte slaba.

Cand zici "reteaua #1", nu poti sa te raportezi DOAR la orasele mari, si DOAR la 5G. Ai o tara intreaga de acoperit. Nu poti sa fii "# 1" doar pe urban, si cum ai iesit din oras, ai ajuns brusc la coada listei. Nu e ok asa. Ca sa fii intr-adevar "nr 1", trebuie sa fii cel mai bun peste tot. Ori....nu prea e cazul. Digi vine din urma, si vine puternic din urma. Deci....nu te vei mai putea baza foarte mult timp doar pe clientii din urban. Imi pare rau sa constat ca prioritatile Orange in momentul asta sunt altele decat cele de imbunatatire/indesire a retelei existente.

Client Orange

GreenArrow
Explorator entuziast

Am testat reteaua 5g, am vazut ca se prind viteze foarte mari de aproape 1Gb, dar efectiv nu am nevoie de  o asemenea viteza pe un telefon mobil :D, pt social media, gaming si netflix ajunge 4G, cel putin pt mine, fiecare cu preferintele lui 😄

Jay
Campion certificat

Și eu am primit mesajele, imediat dupa informarea despre 5G pentru yoxo.. mie mi-ar plăcea sa meargă perfect 4G în cat mai multe zone, sa ne auzim ca și cum nu ar fi cine știe ce distanta între cei implicați în convorbire.. 

Insa, cum nimeni nu vrea sa rămână în urma, toți pun accent pe noutăți.

Corect însă în acel topic era doar o jumătate de informație.

Oferta este valabilă pentru toți clienții Orange nu doar Yoxo.

Mili1999
Junior entuziast

Mulțumim Orange!

 

Carmelin
Junior

O buna oportunitate de a testa retaua 5g

Oferta este binevenita, Mulțumi!

Pololică
#StarMember

Dacă țin bine minte, la lansarea 4G, după câteva perioade de promoție, s-a oferit inclus în toate opțiunile și abinamentele (nu mai știu dacă la Orange sau la concurență). 

MCostel
Cunoscător

Sunt sigur că accesul la 5G va fi gratuit permanent în viitorul apropiat însă momentan este folosit in oferte de marketing.

Avem abonamente 5G nelimitat începând cu fun 11.

Nu cred că ar fi avantajos 5G gratuit pentru abonamentele cu putini GB incluși deoarece din câteva teste clienții s-ar trezi fara acces la internet.

Pentru abonamentele yoxo 9 Ron respectiv fun 6 nu ar avea rost în condiții normale.

 

Pai 1Gb e 1Gb, indiferent daca este realizat pe 4G sau 5G. Daca utilizatorul este constient de asta si nu face teste de viteza la fiecare colt de strada, atunci 5G isi are rostul pentru oricine, intrucat timpul de a obtine acel 1Gb de date este semnificativ redus din cauza vitezei mai mari. Parerea mea. 😉

Userul va trebui sa fie mereu in alerta și nu acesta este scopul.

Foarte multe aplicații/situri redau calitatea video/audio/filmelor in funcție de viteza de internet disponibila.

Daca vrei sa te bucuri de rețeaua 5G și de beneficiile complete ale acestei tehnologii atunci va trebui sa alegi net nelimitat.

Preturile cu 5G nelimitat sunt accesibile existănd oferte ce pornesc de la 5,5 euro (fun 11).