anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Extindere 5 G in Piatra Neamt?

Noah
Explorator entuziast

Târgul meu, reședința de județ, este flancat de orașe cu rețea 5 G . Daca de Bacău, Iași, Târgu Mureș nu zic nu, reședințe și ele, merită, suntem oarecum frustrați că un cătun secuiesc ca Miercurea-Ciuc beneficiază de noua  rețea înaintea noastră. Ciudate  cai are Orange. Vrem să știm( suntem mai mulți abonati in acest vrem, când introduce Orange 5 G in Piatra Neamț.Concret, fara clasicul urmăriți site, asta știm și noi, și o facem . Când, concret . Macar să știm că nu o iau înainte până și Gheorghieni sau Bicaz .

1 Soluţie acceptată‚

Noah
Explorator entuziast

Astăzi se încheie Odiseea așteptării  5 G la Piatra Neamț. Am primit SMS oficial de confirmare . AVEM ORANGE 5 G LA PIATRA NEAMȚ. Și împrejurimi.  

Vizualizare soluţie în postul original

109 Răspunsuri 109

Mihai402
Junior

Din ce am observat de ieri, 24.06.2025 se lucreaza la reteaua 5G in Piatra Neamt, astazi am facut un test cu urmatoarele rezultate.

Salutare!

Fă testul pe un alt server, de Orange România. 

Doamne ajută să facă și la Piatra Neamț!

Noah
Explorator entuziast

Ai abonament cu resurse în 5 G? 

Da am abonament 5G. Momentan oscileaza cand 4G cand 5G. Am refacut testul pe un server de Orange. Testele sunt facute la interior.

Posibil să fie deocamdată în teste.

Un test facut in masina cu semnal maxim 5G la telefon.

Noah
Explorator entuziast

In ce zona erai când ai făcut testul in mașină ? In centru, aproape de sediu la teatrul Tineretului? 

In zona stadionului.

Noah
Explorator entuziast

Pe harta de acoperire nu e încă disponibil. Eu stau in Maratei. O sa trag o fuga când se mai răcorește diseară până acolo . Mersi mult.

Super! Ăla este 5g. Deci este clar că au început și în Piatra Neamț!

Noah
Explorator entuziast

Yeap . Abia aștept.  De ani de zile.

Sper să nu fie ceva doar de test. Dar dacă a văzut colegul că se lucrează, sperăm să fie bine. 

IDanny
Junior entuziast

Pare ca a venit 5G si in Piatra Neamt, intr un final... insa cu jumatate de masura 🙂

Test Piatra Neamt

1000058257.jpg

Test Iasi 

1000058258.jpg

Noah
Explorator entuziast

Cred că sunt în probe. Acum îmi semnalizează și mie 5 G ! 

Noah
Explorator entuziast

Astăzi se încheie Odiseea așteptării  5 G la Piatra Neamț. Am primit SMS oficial de confirmare . AVEM ORANGE 5 G LA PIATRA NEAMȚ. Și împrejurimi.