anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cartela sim - persoana nu ma aude sau spune ca am telefonul închis

Carmenuta2009
Junior

Când sunt apelata , persoana nu ma aude sau spune ca am telefonul închis, Ca solutie am schimbat cartela SIM la operator, și am mutat cartela pe alt telefon și la fel se întâmplă. Ce as putea sa fac ? 

2 Răspunsuri 2

FLo1
#StarMember

E din cauza semnalului deficitar din zona în care folosești telefonul tău. Din acest motiv fie nu ești auzită sau în unele situații nu se realizează conexiunea (asocierea numărului) cu telefonul pentru ca acesta din urmă să sune (să fie apelat). 

Vio73
#StarMember & September Problem Solver

Salutare!

Dacă acest lucru se întâmplă la interior și ai acasă internet fix prin wifi, temporar poți activa apel wifi pe telefon, iar ulterior depui sesizare din secțiunea Contact , mai jos în pagină, unde scrie Trimite-ne un mesaj.

Cum setez telefonul pe apel wifi?

Ai aici pașii , mai jos în pagină! Sigur, o altă condiție ar fi să ai un smartphone, pentru că nu va funcționa pe cel cu butoane.

Poți încerca și varianta aceasta cât stai acasă sau în anumite locuri unde nu prea este semnal la interior. Rețeaua este într-o continuă transformare și se pot modifica lucrurile, dar depune sesizare, cum spuneam.

De asemenea, poți seta telefonul pe edge/3g, de la ,,setări rețele mobile" , dar datele mobile vor funcționa foarte greu.

Ai aici  o reprezentare despre cum ar trebui să faci!

Sper să reușești cumva!

Succes!