anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cartela Orange probleme reîncărcare

Dan10383847474
Vizitator

Azi la 8:42 am încărcat cartela de trei luni probleme la reîncărcare ,telefon restaurat wipe memoriu ,reintrodus date etc nimic ,scriu la bot mă ia cu tampeni l-am trimis supa doua ore in **beep** masi că așa trebuie și să îi fuți in gura ,bani știu să ia ,după depunerea reclamație la ANPC ,scriu iar pe bot dacă doriți dai email ,pai cum **beep** **beep** tot voi luați bani pe timpul meu pe bani mei și tot eu pe timpul meu pe bani mei să rezolv erorile voastre asta a pus capac o sa mă porteze poate pe o rețea din abudabi doar sa nu mai am de-a face cu gunoaie de români 

3 Răspunsuri 3

Razvan
#StarMember

Bun venit în comunitate! Din mesajul scris de tine nu se înțelege ce legătură există între o reîncărcare prepay și un wipe cache al telefonului? Ai putea să scrii mai citeț și inteligibil?

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

MihaiC99
Campion certificat

Prin chatul din aplicatie sau Whatsapp, trebuie sa ceri transferul catre un operator uman și să descrii problema avută. Din păcate, conversația nu e in timp real si poate dura până primești un răspuns.

70400d2b-1b30-49b4-911d-9873637c26a9-1_all_1076.jpg

Daca ai fost taxat și resursele nu s-au alocat, aștepta un răspuns din partea lor.

Daca nu ai fost taxat, poți încerca să reincarci și prin terți (eMag, mobilPay wallet, 24Pay etc.)

Poți încerca și pe site-ul Orange.

Te afli in tara sau in afara țării?

Eu am încărcat ieri si nu am intampinat probleme.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu se înțelege ce vrei să spui, dar pe weekend mai apar probleme cu reîncărcarea.

Referitor la chatul online, el îți răspunde după un anumit timp, nu imediat. Poți să le scrii și pe WhatsApp, la numărul 0744444300.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.