anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

A mai rămas doar Orange cu 3G-ul

Robert111
Explorator entuziast
  • Salutare! Astăzi am observat că Vodafone Romania nu mai are deloc acoperire 3G prin zona ,au oprit-o complet? Voi mai aveți acoperire 3G Vodafone in zona voastră? Oricum era vorba că o vor închide complet până în 20 mai,dar cert e că a mai rămas doar Orange. Ei vor mai avea rețea 3G încă ,deși am venit aici să vă intreb : Orange va închide 3G in zonele rurale la urmă ,inlocuind cu banda 1 in 4G? Sau în zonele rurale s-ar putea sa mai avem acoperire 3G și în 2026?
1 Soluţie acceptată‚

Vodafone are in plan renunțarea la 3G până la 1 iulie 2025. Oricum, harta Vodafone arata mai bine din acest punct de vedere.

https://www.vodafone.ro/servicii/harta-de-acoperire-mobil 

In cazul Orange nu cred că se vor încadra, vom vedea.

Vizualizare soluţie în postul original

13 Răspunsuri 13

MihaiC99
Campion

Salut,

La Constanța, rețeaua Vodafone nu mai oferă servicii 3G, în timp ce Orange încă le are disponibile.

Orange România a început închiderea treptată a rețelei 3G cu planul de a finaliza acest proces până la sfârșitul anului 2025 . La cum merg lucrurile probabil că nu se vor încadra în acest termen.

Robert111
Explorator entuziast

Eu sunt din Maramureș ,de aceea am întrebat ,deoarece aici nici Orange și nici Vodafone nu au planuri in legătură cu asta din câte știu eu

Vodafone are in plan renunțarea la 3G până la 1 iulie 2025. Oricum, harta Vodafone arata mai bine din acest punct de vedere.

https://www.vodafone.ro/servicii/harta-de-acoperire-mobil 

In cazul Orange nu cred că se vor încadra, vom vedea.

Robert111
Explorator entuziast

Vedem! Oricum nu as fi deranjat daca întârzie

Salutare!

Conform hărții de acoperire  , Orange a închis deja total în rural județele AB, CJ și HD.

Dar am văzut că mai sunt părți și din jud. TL, TR și MH unde este închis 3g-ul.

Cu siguranță se va închide anul acesta cam peste tot. Probabil durează trecerea acelor frecvențe pe 4g, pentru că trebuie schimbate și echipamente !

Mai au mult de lucru, însă poate vor grăbi pasul.

1176.jpg

BlackWolf
Maestru

Salutare!

Vodafone a scos 3G-ul in majoritatea locurilor, inclusiv la mine, dar mai au de lucru. O problema e ca pare treaba facuta romaneste, cred ca au facut treaba pe jumatate deocamdata, nu cred ca au facut treaba completa cu desfiintarea 3G-ului unde au facut-o, nici nu cred ca au schimbat echipamentele si sa mute frecventele pe 4G inca, se lucreaza. Au busit reteaua in multe locuri, inclusiv la mine, de aia pare ca si merge asa de repede la ei, dar mai au de lucru, nu e gata, reteaua trebuie sa fie mai buna ca inainte dupa cum au spus si ei. Asteptam imbunatatirea promisa. Din punctul asta de vedere mi se pare ca Orange face o treaba mai buna, merge mai greu, dar pare ca face treaba complet deodata...

roby11
Junior entuziast

Aveam.si eu pana recent net 3G, 3G+ in 2 zone din oras unde stau mai mult.timp.iar 4G nu merge deloc. Au scos 3G si nu intelegeam.de ce nu mai merge smecheria cand comutam telefonul pe 3G. 

Acum.am ramas fara net...bravo!

Robert111
Explorator entuziast

Vai! Acest fel de scenariu nu este binevenit. Ai internet fix acolo? Adică măcar dacă ai Wi-Fi e cat de cat ok ,deoarece faci apeluri cu ajutorul Wi-Fi-ului 

gabriel955
Junior entuziast

Nici la orange numai este 3g in unele zone, ex dolj: a fost eliminata rețeaua 3g 

Robert111
Explorator entuziast

Da ,dar în majoritatea județelor înca mai e activ 3G-ul (Maramureș ,Satu Mare ,Oradea ,Suceava ,Botoșani ,etc.)

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Nu uita de Bacău, 🙂

Robert111
Explorator entuziast

Nu uitam🙂 ,dar sunt multe județe ,care inca durează puțin să le enumeri pe toate 🙂