Valabilitate perioada activa prepay Orange vs concurenta: optiuni, cost si perioada de timp oferita
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Abonează-te la fluxul RSS
- Evidenţiază
- Tipăreşte
- Raportează conţinutul inadecvat
la 25-09-2020 02:36 PM
Perioada de valabilitate (perioada activa) a unui numar Prepay era pana intr-o vreme un subiect interesant si mai des abordat. Cu timpul insa inclusiv Orange s-a plictisit si a inslus cateva informatii sumare doar in .... ARHIVA: https://www.orange.ro/help/arhiva/orange-prepay/ce-este-s...
Totusi spre deosebire de concurenta, pe langa zgarcenia Orange vis-a-vis de ofertele de valabilitate, se mai observa si "tarifele de lux" pe care le solicita, parca dorind sa descurajeze un astfel de obicei (orientare, dorinta) preferata de client. Dar sa trecem la dovezi si fapte concrete:
- Orange (ca doar este number one), prin umila sa grija acorda atentia optiunii de "prelungire valabilitate" printr-o SINGURA optiune de numai "2 euro pentru 30 de zile". Draga Orange, la acest tarif mai bine activez o optiune cu resurse si am si valabilitate inclusa. Trist si dezamagitor, motiv pentru care nici macar o referinta nu am gasit decat in meniul de SelfService *100#
- Vodafone in schimb (unul dintre jucatorii concurenti cu care Orange isi imparte placinta) ofera clientului 4 (PATRU) optiuni de extindere a valabilitatii, de la 1 saptamana si pana la 1 an de perioada activa, cu tarife intre 1 euro si 10 euro. Detalii gasiti pe https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/carte...
- Telekom (un alt jucator din piata) ofera la randul sau tot 4 (PATRU) optiuni de extindere a valabilitatii, de la 1 saptamana pana la 4 luni de zile, pentru tarife similare Vodafone, adica de la 1 euro (pentru 7 zile) pana la 5 euro (pentru 120 zile). Vezi detalii aici: http://telekomro.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/638...
- Despre Digi (al patrulea jucator din piata) nu stiu cat ii plac provocarile, dar cu o strategie total diferita abordeaza optiuni cu resurse incluse cu VALABILITATE de pana la 3 luni de zile, fara a oferi posibilitate de achizitie valabilitate separat. Vezi pentru detalii https://www.digiromania.ro/servicii/telefonie-mobila/cart...
- _________________________________
- Asadar, analizati si daca doriti exprimati-va parerea. Dar personal regret sa vad ca la Orange e foame de bani. Mai exact, am urmatoarele intrebari:
- De ce Orange are cele mai mici perioade de valabilitate (chiar si la optiuni cu resurse) comparativ cu concurenta?
- De ce Orange nu ofera decat o singura varianta de extindere valabilitate, iar inclusiv aceea e mai scumpa decat o optiune cu resurse valabile pe aceiasi perioada de timp?
- De ce Orange nu se documenteaza si nu se adapteaza la piata, la concurenta si la cerintele clientilor?
- De ce Orange ignora acest aspect al "valabilitatii", desi stie ca multi dintre utilizatorii Prepay incarca cu CREDIT si apoi transforma creditul in optiune cu resurse in functie de preferinta (adica nu incarca optiune direct cu resurse)?
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Abonează-te la fluxul RSS
- Evidenţiază
- Tipăreşte
- Raportează conţinutul inadecvat
la 25-09-2020 03:15 PM
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile