la 03-06-2025 11:03 PM - editat ultima oară la 04-06-2025 08:29 AM de DanielaH
Inca sunt abonat Orange, am contract expirat si din lipsa de comunicare si colaborare cu Orange in legatura cu ofertele pentru prelungire (cele online sunt nasoale), doresc sa ma portez sau sa trec la Yoxo.
Am totusi cateva intrebari:
1. Mai poate fi accesat contul My Orange daca ma portez in alta retea sau trec pe Yoxo?
2. Ce se intampla cu punctele Thank You pe care le mai am in contul My Orange daca ma portez in alta retea sau trec la Yoxo?
3. Desi contractul este expirat, conform contului My Orange sunt in aceeasi situatie ca si cum inca as fi sub contract, pot prelungi doar cu abonament mai scump, setarile contului meu cred ca au ramas "agatate" la setarile de cand eram in perioada de valabilitate a contractului. In incercarile de a discuta cu un operator ma impotmolesc la acel robot infect iar cand sunt redirectionat catre un operator mi se spune ca nu e departamentul care ma poate ajuta si cat astept sa mi se faca legatura apelul se inchide. Intrebarea este, e posibil sa fiu bagat pe vreun black list?
Multumesc.
la 04-06-2025 12:15 AM
Buna. In cazul in care te portezi sau treci la Yoxo, punctele le vei pierde. Contul My Orange la portare nu-l vei mai putea folosi și dacă treci la Yoxo vei avea acces la el, dar cu un meniu mai diferit.
Eu îți recomand să faci prelungire de abonament, cu achiziție de telefon din Magazin online. Așa nu vei pierde nici punctele thank You și în această perioadă vei găsi și telefoane la reducere. Eu am prelungit săptămâna trecută 2 abonamente și am luat și 2 telefoane la preturi acceptabile. La unul din abonamente aveam abonament de 8 euro cu reducere de 50% și am avut varianta de a alege abonament de 6 Euro. Având 2 abonamente pe cont am primit și reducerea de 2 euro de la oferta Family, deci voi plati tot 4 Euro și voi avea și telefon nou. Acum e mai bine că poți folosi pe lângă reducerea oferita telefonului și punctele tale than you și 3 vouchere de 10 euro pt achiziție telefoane. Fa o simulare și vezi ce oferta găsești. Zi frumoasă!
03-06-2025 11:14 PM - editat 03-06-2025 11:14 PM
Salut,
1. Poți trimite un mail către magazinul online Orange și le spui că dorești o anumită oferta pe care nu o poți accesa online (magazinonline@orange.ro).
2. De asemenea poți lăsa un număr de telefon pe site și urmează să te contacteze ei pentru a discuta o oferta.
https://www.orange.ro/abonamente/toate-abonamentele/
3. Poți intra în legătură cu ei prin chatul disponibil in magazinul online sau din chatul aplicației my Orange solicită să fii contactat de departamentul ofertare.
Referitor la puncte Thank You găsești toate informațiile în linkul de mai jos:
https://www.yoxo.ro/help/cum-pot-sa-trec-un-numar-orange-pe-yoxo/
la 03-06-2025 11:21 PM
Salut.
Din Chat sau apel la 300 primesc notificare ca ma va contacta consultantul dedicat in 7 zile, prima data m-a contactat in 14 zile, a doua oara in 7 zile, acum a treia oara inca astept sa ma contacteze.
Daca las nr telefon "la toate abonamentele" ma suna si imi spun ca nu ma pot ajuta cu oferta prelungire, acolo e doar pentru clienti noi.
Stiu cum sa trec la Yoxo, am si aplicatia instalata, nelamurirea mea e legata de ceea ce se intampla cu acel cont My Orange dupa ce ma portez sau trec la Yoxo, am vazut niste discutii din care reiese ca nu mai poate fi accesat si se pierd punctele Thank You.
la 03-06-2025 11:36 PM
"Programul Orange Thank You nu este disponibil pentru abonamentul YOXO. Dacă ai un singur număr de telefon pe cont, la trecerea pe YOXO, punctele Thank You acumulate se vor pierde; le poți folosi înainte de a-ți activa abonamentul. Dacă ai mai multe abonamente pe cont, punctele vor rămâne în contul tău Orange." Răspunsul era în linkul dat.
la 03-06-2025 11:22 PM
@c3p0: Salut. Totul depinde de prioritățile pe care ți le stabilești. Pentru clarificare: 1. Cu un cont Yoxo poți accesa MyOrange, dar nu vei avea meniul ca la un abonament standard ci doar pentru unele configurări. Dacă portezi numărul, atunci nu vei mai avea acces la MyOrange, numărul nefiind din Orange.
2.punctele TY ,la portare se pierd. Detalii regăsești aici:https://www.orange.ro/orange-thank-you/
3. Contractul nu a expirat, ci a trecut/expirat perioda minimă obligatorie, iar contractul se prelungește tacit cu perioade succesive. Pentru modificări abonamentul se poate prelungi alegând o altă variantă din oferta curentă.
Toate cele bune.
la 03-06-2025 11:38 PM
Salut.
Am citit acum, deci la portare se pierd punctele:
- Dacă renunți la abonamentul tău, indiferent de motiv, pierzi dreptul de a folosi punctele acumulate.
Daca doream sa fac prelungire inainte de perioada de 2 ani primeam notificare ca nu o pot face. A trecut acea perioada de 2 ani si eu nu am optiune sa prelungesc cu un abonament mai mic, la prelungire la modul general apare o optiune mai ieftina, daca dau click ma redirectioneaza la un abonament mai mare. Selectez la prelungire toate abonamentele, vreau sa il accesez pe cel mai ieftin si ma redirectioneaza la unul mai scump decat am acum.
In timp am schimbat locul de munca, nu mai am nevoie de aceleasi beneficii incluse ca in trecut cand aveam abonament mai scump, acum ca a trecut perioada de 2 ani de la semnarea contractului doresc un abonament mai ieftin cu beneficii mai putine, dar nu se poate ca sunt redirectionat la oferte mai scumpe. Din cauza asta doream sa ma portez sau sa trec la Yoxo
Yoxo e tot Orange, dar altfel de abonament, normal ar fi fost sa am acelasi cont My Orange ca in spate e tot compania Orange, tot reteaua Orange, evident reorganizat cu mai multe/putine optiuni ca la abonament.
la 03-06-2025 11:42 PM
Încearcă să îi contactezi prin mail magazinonline@orange.ro sau prin chatul din magazinul online. Având în vedere că nu mai ești în perioada minima contractuala ar trebui să obții oferta dorita
la 03-06-2025 11:55 PM
Voi incerca si varianta asta, desi nu cred ca ma ajuta, eu doresc prelungire fara telefon, iar din magazin online ar trebui sa cumpar ceva.
La portare ma interesa doar abonament fara achizitie de telefon, la Yoxo la fel doar transfer nr telefon fara achizitie telefon.
Nu ma intereseaza nimic din magazinul online Orange, telefoanele sunt mai scumpe ca in magazinele fizice, nu am niciun avantaj sa iau ceva de acolo, iar daca vreau sa iau ceva in rate totul e prestabilit si nu poate fi modificat.
la 04-06-2025 12:15 AM
Buna. In cazul in care te portezi sau treci la Yoxo, punctele le vei pierde. Contul My Orange la portare nu-l vei mai putea folosi și dacă treci la Yoxo vei avea acces la el, dar cu un meniu mai diferit.
Eu îți recomand să faci prelungire de abonament, cu achiziție de telefon din Magazin online. Așa nu vei pierde nici punctele thank You și în această perioadă vei găsi și telefoane la reducere. Eu am prelungit săptămâna trecută 2 abonamente și am luat și 2 telefoane la preturi acceptabile. La unul din abonamente aveam abonament de 8 euro cu reducere de 50% și am avut varianta de a alege abonament de 6 Euro. Având 2 abonamente pe cont am primit și reducerea de 2 euro de la oferta Family, deci voi plati tot 4 Euro și voi avea și telefon nou. Acum e mai bine că poți folosi pe lângă reducerea oferita telefonului și punctele tale than you și 3 vouchere de 10 euro pt achiziție telefoane. Fa o simulare și vezi ce oferta găsești. Zi frumoasă!
la 04-06-2025 10:08 AM
Salutare!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor