anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sunt in Finlanda si nu primesc apeluri sau mesaje pe cartela Prepay

Bubu_4
Începător
buna seara, sunt in Finlanda si pe cartela mea Prepay nu primesc apeluri sau mesaje text , imi trebuie pentru a imi activa whatsappul , multumesc
12 Răspunsuri 12

Jay
Campion certificat
Ai activat roamingul, nu?

teacher_
#StarMember
Intra în setările telefonului și activează roamingul de date. Ai opțiune activa de 10 sau 12 de euro pentru a putea beneficia de resurse în roaming? Ești plecat de mai mult de 3 luni?

Ascary
Campion certificat
Nu inteleg expresia "roamingul de date"? Exista si un roaming doar pentru voce?

teacher_
#StarMember
Aparent, da, exista roaming de date și roaming de voce. De altfel sunt tari din afara SEE pentru care există opțiuni separate de date și voce. Atașez screen shot.

Ascary
Campion certificat
As vrea sa activez doar roamingul de date,cum procedez? Samsung Galaxy Note9.(Orange) M-am uit aici dar nu m-am lamurit: https://www.orange.ro/help/cum-activez-sau-dezactivez-serviciul-roaming-85

teacher_
#StarMember
Settings->Connections->Mobile Networks->Data Roaming-> Activate

Razvan
#StarMember
În roaming, vocea este by default, în schimb datele trebuie sa le activezi manual la prima utilizare, după care ele rămân active tot timpul. La rds, la call center, ai posibilitatea sa activezi roaming fie numai pe voce, fie voce+date.

Miha_Z
#StarMember
De gasit, se gaseste repede @teacher_. Confuzia a fost creata de denumire.

Jay
Campion certificat
Oricum @initiatorul nu primeste apeluri si nici mesaje si are nevoie de codul care vine pe sms, deci deocamdata nu roamingul de date este problema..

DanielaH
Moderator
@Bubu, de inițiat poți iniția apeluri și SMS-uri? Doar la primire este problema? Revino, te rog, și dă-ne mai multe detalii. Mulțumim!

Razvan
#StarMember
Inițiator, nu are roamingul activ. Trebuie sa încarce cu minim 10 euro ca să fie roaming activ. Dacă nu primești sms pentru activare whats, ai posibilitatea să apelezi și ascuți audio codul, pe care îl vei introduce ulterior.

Elena_5
Junior
buna.ai romingul activat?