anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal foarte slab Bucuresti

coolsupra47
Vizitator

Salut comunitate,am si eu opțiunea de 8 euro pe cont iar cand vreau sa descarc sau sa pun o poza,ia foarte greu sa se trimită,si ajung sa primesc viteze de nici 80mb in zona 5g si nici 500 in 5g+,ținând cont ca telefonul este setat pe 5g manual si operatorii din djingo zic sa mi tot resetez telefonul dupa ce mi au trimis niște setări care le am facut de 5 ori.

20 Răspunsuri 20

CalinR
Cunoscător

Incerci sa ne ajuti spunandu-ne ce telefon ai?

Am un samsung s25 ultra

MihaiC99
Campion

Salutare!

Există situații în care 4G/4G+ poate oferi viteze mai mari decât 5G (poți selecta că rețea preferata 4G și vezi ce viteze obții), în funcție de acoperire, încărcarea celulei și tipul echipamentelor din zonă.

Ai reușit să obții vreodată vitezele dorite în locul în care testezi acum? Sunt persoane în apropierea ta care au obținut rezultate mai bune, folosind aceeași rețea? Ar fi util să testezi și cu un alt telefon, pentru a exclude o eventuală problemă legată de dispozitiv. De asemenea, dacă ai activat un DNS privat, încearcă să îl dezactivezi și repetă testul.

Poți încerca și un reset a setarilor de rețea, poate te ajuta.

Cartela a fost introdusa intr un alt tlf,vitezele de la 4g/+ nu trec de 60mb iar resetarea de net a fost făcută de operatorii de la djingo cum am si menționat mai sus

Problema de rețea nu a avut nimeni,decât eu.

Ufff, resetare configurari retea, verificare sim( preferabil un esim) si daca tot nu merge atunci suna la 300 si roaga sa iti faca o resetare cont 5G. De luat in considerare si ce spune MihaiC99. 

Trebuie ceruta resetare cont 5 G nu 4G. Se mai intampla sa se incurce operatorii

Dânșii au trimis pentru profil 5G

CalinR
Cunoscător

Ia legatura cu un operator si incearca resetare cont 5G. Banui ca ai destul semnal, macar 3 "liniute"

Am luat legătura cu operatorul însă acesta mi a zis că doar in djingo cu dovada pe chat,am tot resetat la ce mi au zis ei si sunt in mai multe zone ale Bucureștiului unde am experimentat asta,precum calea Floreasca Mall promenada,liniuțe am înspre 3-4 uneori full,dar viteza de 1 liniuta

Dar alte persoane au viteze mai mari in acea zona? Sa nu fie probleme in zonele respective cu rețeaua (congestionare).

Il am pe taica miu in orange care are viteze de 800-900 in medie

comparat cu telefonul de rezerva unde am pus cartela in aceleași zone

Deci clar e o problema de cont. Cand ai facut sesizarea?