anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Roaming

elena1805
Vizitator

Stie cineva de ce nu pot activa serviciul de roaming din aplicatia My Orange?

11 Răspunsuri 11

MihaiC99
Campion certificat

Mai pot daca sunt plecata deja in Turcia?

@elena1805: Salut. Da, serviciul *100# SelfCare se poate apela de pe prepay inclusiv dacă ești în roaming și fără roamingul activat. Activarea o poți face fie din credit existent, fie activând o opțiune cu resurse pentru Turcia din credit existent. Pentru activare cu plata directă e nevoie să încarci de pe contul tău, fie web sau aplicație. Succes și sejur plăcut. 

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

MihaiC99
Campion certificat

In momentul de față, ai o opțiune activa și nu poți folosi resursele? Ce fel de problema tehnica exista.

Nu îți recomand activarea roamingului din credit deoarece tarifele standard sunt foarte mari (6000 euro 1 GB)

Da.. am o optiune activa si nu o pot folosi.. le am scris pe whats app, iar raspunsul lor a fost acesta: 

Inteleg. Multumesc frumos pentru informatii, intr-adevar in acest moment avem mai multi clienti care intampina aceeasi situatie ca dumneavoastra, motiv pentru care noi am trimis toate detaliile catre colegii nostri din departamentul tehnic pentru a ne ajuta cu verificari, sa vedem din ce cauza se intampla acest lucru. Ne cerem scuze pentru neplacerile create, speram sa rezolvam situatia in cel mai scurt timp.

Ideea este ca nici ieri nu a functionat.. 

MihaiC99
Campion certificat

Se pare că mai sunt și alții în situația ta (Turcia).

https://comunitate.orange.ro/t5/roaming/cum-anulez-limita-de-date/ 

Din păcate, in weekend e greu să-i găsești pe cei de la tehnic. Cel mai probabil, vor rezolva mâine.

În funcție de răspunsul lor, ar trebui sa ceri compensații pentru problemele avute.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai aici  toate detaliile despre cum să faci acest lucru.

Dacă tot nu reușești, încearcă să iei legătura cu Serviciul clienți prin intermediul WhatsApp la numărul 0744444300 ( Chat Djingo).

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Le am scris le facebook celor de la orange.. ei spun ca este o avarie tehnica.. dar problema aceasta a fost si ieri

Ai încercat să te conectezi și manual, prin intermediul unui alt operator partener?

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Daca ei ti-au raspuns asa, inseamna ca stiu de situatie si o vor reglementa. Noi nu putem face mai mult decat pot face cei de la Orange.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!