anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Roaming Spania (telefon dual sim)

andreyna222
Junior

Bună...fiul meu are telefon dual sim.Din anumite motive nu i-am putut activa opțiunea de roaming pe nr lui și am ales sa cumpăr o noua cartela prepay și i-am activat opțiunea de 12 euro cu net.Din momentul plecării aseara spre București nu au mai funcționat datele mobile pe sim1 dar în aeroport la București s-a putut conecta wifi.Dimineata a ajuns pe aeroport în Spania..a selectar sim2 a primit mesajele de rigoare cu roaming...etc dar aceeași problema..nu are date mobile dar poate suna..trimite msj etc...și s-a putut conecta prin wifi în aeroportul din Valencia.Care ar putea fi problema? Operatorul Orange a verificat...pare totul în regulă..am încercat cu rețea manuala...tot...dar e ciudat ca nici în România nu au mai funcționat din momentul activării celeilalte sim.

17 Răspunsuri 17

arsradu
Fost #StarMember

SIM-ul a ramas in Slot 2 cumva? Se poate incerca si in Slot 1? Meniul pare de Samsung.

Daca s-a incarcat cu optiune de 12 euro, chiar si cu cea de date, ar trebui sa existe date in roaming. Nu si apeluri, dar date da. Adica exact ceea ce nu pare sa functioneze acum.

Oricum, daca poate suna, pe apel de voce (nu whatsapp sau altceva), de pe acel SIM, inseamna ca optiunea este cea de 12 euro cu minute. Adica cea corecta. Dar probabil ca nu are si date pentru un motiv anume... Deci tind sa cred ca problema este fie de optiune sau altceva legat de retea, fie de telefon.

Se poate lua legatura cu un consultant maine dimineata pe chat-ul Djingo de aici. Asta in caz ca e intr-adevar o problema pe cont.

Client Orange

DanielaH
Moderator

@andreyna222, s-a rezolvat situația?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Bună ziua.Inca nu🫣🫣