anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Reincarcare in procesare?

kpeter06
Explorator

Buna ziua! 

Sunt probleme cu reîncărcările Prepay?

Am o reincarcare cu status "in procesare" de peste o ora. Chiar as avea nevoie sa folosesc telefonul.

Vreo solutie? Am mai patit odata asa acus cativa ani si am mai dat inca odata, si ulterior am fost taxat de 2 ori si as vrea sa evit o situatie asemanatoare. 

O zi buna! 

1 Soluţie acceptată‚

kpeter06
Explorator

UPDATE: reincarcarea s-a realizat dupa aprox 2 ore. 

O zi buna tuturor! 

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

DanielaH
Moderator

Salut, @kpeter06!

Îmi pare rău pentru această întârziere. Recomandarea mea este să nu reîncerci deocamdată reîncărcarea dacă statusul e „în procesare” (ca să eviți dublarea tranzacției). Sper să se rezolve cât mai rapid.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Ok, ms. Deci doar de asteptat e? Si ar trebui sa se rezolve oare in cateva ore azi?

I certainly hope so because my card was already charged and it should not take this long to reload the Prepay data. Otherwise, I will definitely be calling customer service/going to the store and complaining. 

Justice4all
Junior

You are not alone! I also tried to recharge my phone, which usually takes no more than 5 minutes and it still says "in processing" for me too. I hope I don't have to redo it and be charged again. Apparently, no one is responding either. 

kpeter06
Explorator

UPDATE: reincarcarea s-a realizat dupa aprox 2 ore. 

O zi buna tuturor! 

Mă bucur că s-a rezolvat și mulțumim pentru confirmare.

@Justice4all, Is everything OK with you too?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

I think so. The website still says "in processing", but I just received the standard messages one gets when the phone has officially been recharged.

If you received the confirmation SMS, that's perfect. Thank you for the update! Have a nice day ahead!