anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme cu reîncărcarea prepay

Andr3_stf
Junior

Astazi la ora in jurul orei 7 mi-am reîncărcat cartela cu minute+internet pentru suma de 37 de lei și am primit doar minutele , mai are cineva această problemă astăzi sau e doar la mine ?

11 Răspunsuri 11

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ai verificat și în secțiunea „Consum” din aplicația My Orange ce resurse îți apar? În secțiunea „Opțiuni” ar trebui să vezi opțiunea achiziționată ca fiind activă.
Bănuiesc că ai activat opțiunea de 5 euro, care include minute și internet. Poți verifica resursele disponibile și apelând *133#.
De asemenea, poți încerca să dai un restart la telefon.

IMG_1636.jpeg

Am încercat orice variantă, mesajul de la *133# nu îl primesc ,și am dat restart de telefon.Am încercat și varianta cu mod avion nu merge nimic 

MihaiC99
Campion certificat

In sectiunea "Optiuni" iti apare optiunea ca fiind activa. Din screenshoot reiese ca resursele au fost alocate 5GB + 150GB bonus. Datele mobile sunt activate? 

Am încercat orice variantă,nimic nu merge…

IMG_1637.jpeg

MihaiC99
Campion certificat

Dacă în zonă nu sunt probleme cu rețeaua Orange (și alte persoane nu întâmpină aceeași problemă), poți încerca să resetezi setările de rețea din telefon. Dacă problema persistă, va fi necesar să contactezi serviciul de relații cu clienții Orange pentru asistență și informații suplimentare.

Am încercat să iau legătura cu ei și nu îmi răspunde nimeni 

MihaiC99
Campion certificat

Mai este un topic deschis cu probleme similare cu cele care le prezinti tu:

https://comunitate.orange.ro/t5/prepay/probleme-4g-5g-prepay-bucuresti/td-p/214218 

Incearca sa le scrii si pe chatul din aplicatie si vezi care raspund mai repede.

Am încercat și asta, nu îmi răspunde nimeni și nu știu ce să fac 

MihaiC99
Campion certificat

Pe chat raspund mai greu, in functie de solicitarile avute. Poti incerca telefonic mai tarziu.

O să încerc,mulțumesc pentru ajutor 

DanielaH
Moderator

@Andr3_stf, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.