anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Probleme cu reincarcarea cartelei

Iosif1234
Junior
Salut, mi-am reîncărcat cartela cu o seara înainte și încă nu mi-a venit internetul, ce as putea face?
7 Răspunsuri 7

Jay
Campion certificat
Salut! Ai încărcat cu minim 5€? Sub 5€ nu sunt resurse de internet.. Ai încărcat cu credit sau opțiune? Doar internetul nu l-ai primit? Ai primit mesaj de confirmare ca ti-ai încărcat cartela? Daca ai încărcat cu o opțiune de minim 5€, ai mesaj de confirmare și doar internetul nu l-ai primit, trebuie sa contactezi serviciul clienti, sa nu fie vreo eroare.. Ai variantele de contact aici.. https://www.orange.ro/contact/

Iosif1234
Junior
Salut! Am încărcat cu 5€, nu am primit mesaj de confirmare, și nici internet și nu știu ce sa cred

FLo1
#StarMember
Ce inseamna ”cu o seara inainte”? 24+ ore? Reteaua numarul 1 nu lucreaza seara, iar multe din solicitarile care se fac de catre clientii prepay seara / spre miez de noapte sunt onorate dupa mai bine de 6-8 ore, adica spre dimineata. Orange te indeamna sa ai rabdare si sa revii cu un alt mesaj dupa alte vreo 24 de ore. .... mesajul tipizat.

Iosif1234
Junior
Ok... Dacă ziceți voi

Abonat
Explorator entuziast
Am observat că în funcție de cum plătești reîncărcarea, se poate procesa mai repede sau mai târziu. - La plata cu cardul din MyOrange (sau ING Homebank) a funcționat instant. - La plata pe factură, deși am trimis cererea la ora 0:30 s-a procesat spre dimineață pe la ora 4:00. O altă reîncărcare automată confirmată ieri pentru data de 13ian, s-a procesat azi pe la ora 9:10 (deci la 9 ore după miezul nopții).

Firefly
Cunoscător
Ai rezolvat misterul? Ți a reușit incarcarea?

Iosif1234
Junior
Da, am rezolvat, m-au sunat cei de la Orange și mi-au spus ca reîncărcarea a fost anulata și bani mi se vor înapoi între 3-5 zile lucrătoare.