anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema reincarcare 6 EUR aparat Orange

Gabriel39
Vizitator

Buna ziua,

Ieri am achizitionat o reincarcare de 6 EUR de la aparatul Orange pentru numarul 074133xxxx
Pana astazi la ora 00:00 nu mi-a intrat creditul in cont si nici nu s-a activat optiunea cu net si minute nelimitate.

Nu am primit SMS de confirmare.

Va rog sa verificati plata si sa mi activati optiunea.
Am bonul de la aparat si il pot trimite daca este nevoie.

Multumesc

3 Răspunsuri 3

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Poți contacta serviciul clienți chiar tu prin chatul din aplicația my Orange, unde ai posibilitatea de a atasa și dovada platii. Ceri transfer catre un operator uman și descrii problema intampinata.

17081.jpg

15768.jpg

Ți se va raspunde la mesaj după ora 8:00. Program lucru 8:00 - 20:00.

Cel mai probabil este vorba de o întârziere a tranzactiei (se poate activa azi) sau o eroare la reîncărcare. Verifica de asemenea numărul încărcat, sa fie corect.

Daca nu ai acces la aplicația my Orange îi poți contacta și prin chatul disponibil in browser.

Alte metode de contact aici.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Despre ce aparat este vorba? Numarul reincarcat este cel corect? Am vazut de ceva timp (sa fie vreo doua luni) cand PayPoint a facut ceva modificari si sa nu fie de acolo problema.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Verifică prin Chat Djingo dacă ți s-a făcut corect încărcarea și te sfătuiesc să încarci din My Orange altădată.

Se va face reîncărcarea instant și fără nicio emoție!

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.