anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Problema serviciul Apel Volte de pe un IPhone 13/14

ZamfirAndrei
Explorator

IMG_0168.png

 bună ziua. Am o problemă la acest serviciu apel Volte Nu îmi apare la voce și date cu logoul volte pt ca cei de la telekom au funcția apel volte pe iPhone am deja funcția apel wifi este activată și mi a zis un consultat Orange de pe dijingo my orange messeger  să dau un restart de pe iPhone și tot nu funcționează. Vă rog să îmi 

18 Răspunsuri 18

Razvan
#StarMember

Salut! La ultimele versiuni ale iOS 18, nu mai este disponibil butonul de activare/dezactivare ale apelului VoLTE și în rețeaua Orange România, după ce inițial a fost implementată și de către Vodafone.

La Telekom este încă activă butonul, posibil că nu au mai actualizat carrie bundle.

Adică cei care au iPhone-urile mai vechi de exemplu iPhone 11 12 13 nu mai au funcția apel volte pe orange doar cei de la apel wifi 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu știu la iPhone cum este, dar știu la telefoanele cu android că, dacă nu are soft pentru o țară ce folosește acest serviciu, nu apare deloc în meniul telefonului.

Mi-aduc aminte că în urmă cu mulți ani aveam un Samsung S6 care nu avea acest serviciu și am fost nevoit să îi schimb softul cu instrucțiuni de pe internet pentru a avea disponibil  serviciul respectiv.

Normal, după restart ar trebui să apară, dacă îl are inclus in soft acest serviciu.

Mai încearcă de mai multe ori cu restart, poate intră până la urmă.

Al tău de unde este cumpărat?

nu este cumpărat domnule  Vio este primit cadou de la iubita mea pentru ca telefonul meu Samsung galaxy a55 I am dat lui tatăl tău ca telefonul lui nu mai merge și este de 5 ani dar problema este ca eu nu am volte și nici apel wifi. 

Adică de la tatăl meu să zic 

MihaiC99
Campion

Salutare!

În cazul telefoanelor cu Android, este simplu de verificat dacă funcția Apel 4G (VoLTE) este activă. Dacă în timpul unui apel rămâi conectat la rețeaua 4G, înseamnă că funcția este activă. Dacă însă telefonul comută în rețeaua 2G sau 3G în timpul apelului, funcția Apel 4G este dezactivată.

In cazul in care funcția este dezactivată va trebui sa contactezi serviciul clienți pentru activare/confirmare activare.

Am la carrier bundle orange România 64.0 și nu îmi apare serviciul volte doar îmi apare apel wifi fără volte. Am intrat la chat gpt și îmi zice ca prepay ca nu e disponibil la serviciul volte și vowifi doar la abonament au serviciu volte Eu vreau să rămân pe cartela prepay pt ca am 18 ani. 

VoLTE este disponibil atât pentru prepay cât și pentru abonament. Eu am prepay și serviciul funcționează fără probleme (am telefon cu sistem de operare android).

Contactează serviciul clienți și îți vor confirma daca serviciul este activ pe numărul tau.

In cazul meu pot vedea că serviciul este activ și din aplicația de apelare.

2116.jpg

Razvan
#StarMember

Îți apare meniul cu apel wifi în telefon? Ce versiune de telefon ai? Să nu fie un terminal dedicat Americii și cu alte setări incluse.

Am un iPhone 13 cu număr model MLNF3J/A și număr serial X40LFQGWXJ 

Da îmi apare apel wifi dar e dezactivat 

Razvan
#StarMember

Salut! Având în vedere ce ai mai postat suplimentar, ai două soluții: fie suni la 300 și ceri resetarea contului de voce și de date și apoi îți va merge și apelul wifi, au mai fost cazuri cu probleme asemănătoare ale tale, fie mergi în Orange shop și schimbi simul sau treci la E-sim. Succes! Telefonul tău este pentru piața europeană, verificând seria.

O să încerc să sun marți la 300 să îmi reseteze la apel și de voce 

Mi au modificat la serviciile 4G și apel wifi dar problema este ca tot nu am serviciul volte pe un iPhone 13.