anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Am facut o reîncarcare si mi s-a dat optiune in loc de credit

Am facut o reîncarcare online si in loc de credit mi s-a dat optiune, de ce ?
22 Răspunsuri 22

Jay
Campion certificat
Probabil ca asta ai ales cand ai facut reîncărcarea.. Din neatenție.. Mi-e greu să cred ca ai ales credit si ai primit optiune.. Poti incerca sa vorbesti pe chat Djingo cu un consultant să vezi dacă se mai poate modifica..

teacher_
#StarMember
Salut! Suna la serviciul clienți, la nr 300 și explica-le situația. Atenție, nu consuma creditul! O să îți ramburseze suma înapoi.

Multumesc frumos pentru raspuns si pentru informatii

Jay
Campion certificat
Cu plăcere!.. Succes!.. 🙂

Gianni
Cunoscător certificat
@Ecaterina Isar, cred că greșeala a fost a ta cînd ai făcut reîncărcarea, din neatenție probabil ai optat pentru opțiune.Dacă nu au trecut 24 ore de la reîncărcare , sună la serviciul clienți și probabil vei rezolva problema, într-un mod sau altul. Îți doresc succes;)

Razvan
#StarMember
Se rezolvă cu un apel la 300 sau ia legătura cu chatul Djingo din My Orange. Succes!

Vă mulțumesc frumos pentru amabilitatea de a-mi raspunde , Mi-a fost de mare ajutor toate raspunsurile date de dumneavoastră!

Gianni
Cunoscător certificat
Cu plăcere , revino cu un răspuns dacă ai rezolvat problema.

Voi încerca maine dimineață pentru-că acum este cam tîrziu.... Apreciez foarte mult răspunsurile voastre Vă mulțtumesc frumos !

Vio73
#StarMember
Iei legătura cu un consultant prin Chat Djingo sau la 300 și sigur rezolvi. Să nu te apuci să consumi din net sau minute până atunci. Succes!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Multumesc pentru informati S-a rezolvat

Gianni
Cunoscător certificat
Ne bucurăm cu toți că totul s-a rezolvat cu bine, te așteptăm sa revii cu noi întrebări , informații, sugesti sau răspunsuri la întrebări. Toate cele bune:))

Ascary
Campion certificat
Te mai asteptam si cu alte intrebari Ecaterina

Vio73
#StarMember
Foarte bine! Ne bucurăm că ți-am putut fi de folos!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.