anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Recuperare nr. telefon expirat de 8 zile

Gyprosetti19oo
Vizitator

Am luat o cartela 0€ credit orange, am bagat-o in telefon, a rezistat 7 zile si mi-a expirat nr., ca n-am bagat credit pe ea in acele 7 zile. Pot sa redobandesc acces la acel nr.? Au trecut doar 7-8 zile de cand a expirat si am realizat ca imi trebuie pentru un cont unde am folosit-o.

3 Răspunsuri 3

delfinas
#StarMember

Trebuia sa o activezi in maxim 7 zile, dupa cum stiai deja. Daca stiai ca folosesti numarul pt acces la un cont, trebuia sa bagi un credit minim cu 3 euro inainte sa fie dezactivata.

"Dacă nu activezi cartela în termenul limită de valabilitate, aceasta va fi dezactivată și nu o vei mai putea folosi. Orange România nu își asumă responsabilitatea, dacă soliciți activarea cartelei după termenul de 7 zile."

DETALII: https://www.orange.ro/prepay/cartela-sim/?srsltid=AfmBOoqP4VWVAM7UqMIxp0Nmj7VUZY8H2VZyrRxhOrS7uo0u-T...

Teoretic, acel numar intra in carantina si, pt a-l recupera, trebuie sa soliciti asta la Orange si sa-ti activezi un abonament cu numarul ala.

Despre ce abonament e vorba? Abonament imi fac, dar sper ca ma lasa sa-l reziliez dupa cateva ore. Imi trebuie acces din nou la nr. de telefon ca sa scot 2fa de pe un cont asociat cu acest nr.

Un abonament de telefonie mobila. Restul discuti  cu angajatul Orange.