la 03-03-2025 10:30 PM
Am luat o cartela 0€ credit orange, am bagat-o in telefon, a rezistat 7 zile si mi-a expirat nr., ca n-am bagat credit pe ea in acele 7 zile. Pot sa redobandesc acces la acel nr.? Au trecut doar 7-8 zile de cand a expirat si am realizat ca imi trebuie pentru un cont unde am folosit-o.
la 03-03-2025 11:20 PM
Trebuia sa o activezi in maxim 7 zile, dupa cum stiai deja. Daca stiai ca folosesti numarul pt acces la un cont, trebuia sa bagi un credit minim cu 3 euro inainte sa fie dezactivata.
"Dacă nu activezi cartela în termenul limită de valabilitate, aceasta va fi dezactivată și nu o vei mai putea folosi. Orange România nu își asumă responsabilitatea, dacă soliciți activarea cartelei după termenul de 7 zile."
Teoretic, acel numar intra in carantina si, pt a-l recupera, trebuie sa soliciti asta la Orange si sa-ti activezi un abonament cu numarul ala.
la 03-03-2025 11:24 PM
Despre ce abonament e vorba? Abonament imi fac, dar sper ca ma lasa sa-l reziliez dupa cateva ore. Imi trebuie acces din nou la nr. de telefon ca sa scot 2fa de pe un cont asociat cu acest nr.
la 03-03-2025 11:33 PM
Un abonament de telefonie mobila. Restul discuti cu angajatul Orange.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor