anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Recuperare nr. telefon expirat de 8 zile

Am luat o cartela 0€ credit orange, am bagat-o in telefon, a rezistat 7 zile si mi-a expirat nr., ca n-am bagat credit pe ea in acele 7 zile. Pot sa redobandesc acces la acel nr.? Au trecut doar 7-8 zile de cand a expirat si am realizat ca imi trebuie pentru un cont unde am folosit-o.

1 Soluţie acceptată‚

Am reusit sa discut pe chat-ul de aici cu un operator orange si dupa ce am dat detaliile necesare, mi-a zis ca mi-o reactiveaza pentru inca o perioada. Vad zic mai multe detalii dupa ce vad ca se reactiveaza.

Vizualizare soluţie în postul original

29 Răspunsuri 29

Gabubu
Angajat Orange

Buna @Gyprosetti19oo,

Este de bineinteles motivul pentru care ti-a expirat numarul. Odata ce nu reincarcarci cartela cu minim 3 euro pentru activarea acesteia, vei pierde numarul si va deveni ineutilizabila. Daca vrei sa recuperezi numarul, va trebui sa iti faci abonament cu schimbarea numarului preferential, insa aici depinde de agenti daca au posibilitatea sau nu...

Sper ca te-am ajutat cu aceste informatii si iti doresc o zi placuta,
Gabubu

De ce credeti ca agentii n-ar avea posibilitatea de-a efectua o astfel de procedura?

Din punctul meu de vedere, este vorba de termeni si conditii ce sunt mentionate pe site-ul Orange. Este de la sine stator ca daca iei o cartela PrePay goala si nu o activezi in termen, aceasta va fi inactiva...

In calitate de client, am avut si eu situatia asta inainte si am inteles din start ca trebuie sa reincarc pentru a folosi numarul, ca ulterior numarul sa nu fie pierdut.

Din punctul meu de vedere, merita să încerci chiar daca șansele sunt mici.

Însă în acest caz problema reala se va rezolva prin intermediul eMag.

arsradu
#StarMember

Salut,

Din punctul meu de vedere, nu are rost sa te complici cu abonament. In primul rand, presupune un drum intr-un Orange Shop, si cel mai probabil nu vei putea sa-l reziliezi dupa 24 de ore. Adica vei avea abonament pe bune. Daca numarul e adaugat doar la eMag, ia legatura direct cu ei sa reseteze numarul.

Ai aici cateva metode de contact. Poti folosi chat-ul din coltul din dreapta jos. Si eventual ceri "transfer la operator". Posibil sa trebuiasca sa insisti un pic, dar eventual vei putea lua legatura cu cineva. Alternativ, poti scrie email pe info@emag.ro si sa speram ca reusesti sa iei legatura cu cineva.

Ia-ti un Prepay (nu cu 0 Eur credit, ci cu 5 sau cat mai este acum o cartela prepay cu numar), si nu uita sa-l reincarci din cand in cand astfel incat sa nu-ti expire din nou numarul. 

Client Orange

Comunicarea prin chat presupune logarea în cont.

Poate doar sa creeze un cont nou și să folosească chatul astfel.

Este și varianta de mai jos:

data.protection@emag.ro (care a fost folosita deja)

Da, se pare ca eram deja logat in cont. Atunci ramane email-ul... Dar oricum, solutia e la eMag, nu la Orange, din punctul meu de vedere.

Client Orange

Am reusit sa discut pe chat-ul de aici cu un operator orange si dupa ce am dat detaliile necesare, mi-a zis ca mi-o reactiveaza pentru inca o perioada. Vad zic mai multe detalii dupa ce vad ca se reactiveaza.

Ai avut noroc. Atunci macar incarca cu optiune sau ceva, sa nu pierzi numarul (din nou).

Client Orange

De asta am zis că merită să încerci.

arsradu
#StarMember

Bine de stiut ca se poate si asta. Eu aveam impresia ca poti recupera un numar doar trecandu-l pe abonament. Ceea ce din punctul meu de vedere, nu are rost. Mai ales daca scopul nu e de a-ti face abonament. Dar e bine ca exista si alte metode.

Client Orange

Shadow1
Explorator entuziast

La Vodafone de exemplu o cartela dezactivata poate fi activata din nou pe prepay dacă nu au trecut mai mult de 30 zile de la data dezactivarii, se plătește și o taxa de 5 euro.

Ar trebui și Orange sa ofere posibilitatea reactivarii cartelei prepay în termen de 30 zile fără sa faci abonament 

MihaiC99
Cunoscător

Exista pe diferite forumuri clienți care au reactivat SIM prepay dezactivat apelând la serviciul clienți.

S-a reactivat tot in ziua aia, cand am facut postarea asta. M-a ajutat cineva de pe chat-ul orange.

Am 7 zile perioada activa si 14 zile perioada de gratie. Cum vine faza cu perioada de gratie in cazul asta?

In cazul asta incarca cu 5 euro prepay-ul (sau opțiune 5 euro) din contul my Orange și scapi de griji.

https://www.orange.ro/help/ce-nseamn-valabilitate-opiune-i-valabilitate-cartela-prepay-9568 

Perioada activă  se referă la perioada în care cartela PrePay poate fi folosită pentru a apela, a trimite mesaje și a accesa internetul și se poate prelungi la fiecare reîncărcare, în funcție de valoarea reîncărcării.

Perioada de grație este perioada în care cartela PrePay nu mai este activă, dar în care se pot primi apeluri și/sau mesaje. Și perioada de grație se poate prelungi cu fiecare reîncărcare, în funcție de valoarea ei.