anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Încărcarea cartelei

Dana_9
Începător

Îmi încarc cartela din banking pt că în aplicație durează destul de mult,banii îmi sunt luați imediat,dar încărcarea dura destul,de ce?

3 Răspunsuri 3

FLo1
#StarMember

Încărcarea din MyOrange este prioritară alocării și confirmării plății raportat la alte alternative, pentru că de fapt acolo regăsești inclusiv un stadiu al plății /alocării pe cont a resurselor. Dar înainte de toate, prima confirmare este SMSul primit la orice acțiune de reîncărcare alegi.

MihaiC99
Campion

Salutare!

Încărcarea din contul my Orange se realizează aproape instant. De asemenea am testat și încărcarea prin aplicatiile 24Pay și mobilpay wallet și nu au fost întârzieri în alocarea creditului sau resurselor.

In cazul încărcării prin banking banii îți sunt retrași imediat de bancă, dar reîncărcarea poate întârzia deoarece trece printr-un proces intermediar până ajunge la operatorul de telefonie.

Lulabadan
Junior

Bună!

Am pățit și eu același lucru uneori. Când încarci cartela direct din aplicațiile de internet banking, banii sunt retrași imediat, dar trimiterea comenzii către Orange poate dura câteva minute, în funcție de platforma băncii.

De obicei, dacă sistemul Orange e aglomerat sau dacă banca nu transmite imediat confirmarea, încărcarea poate avea un mic delay, chiar dacă plata a fost procesată.