anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Recuperare nr. telefon expirat de 8 zile

Gyprosetti19oo
Vizitator

Am luat o cartela 0€ credit orange, am bagat-o in telefon, a rezistat 7 zile si mi-a expirat nr., ca n-am bagat credit pe ea in acele 7 zile. Pot sa redobandesc acces la acel nr.? Au trecut doar 7-8 zile de cand a expirat si am realizat ca imi trebuie pentru un cont unde am folosit-o.

27 Răspunsuri 27

delfinas
#StarMember

Trebuia sa o activezi in maxim 7 zile, dupa cum stiai deja. Daca stiai ca folosesti numarul pt acces la un cont, trebuia sa bagi un credit minim cu 3 euro inainte sa fie dezactivata.

"Dacă nu activezi cartela în termenul limită de valabilitate, aceasta va fi dezactivată și nu o vei mai putea folosi. Orange România nu își asumă responsabilitatea, dacă soliciți activarea cartelei după termenul de 7 zile."

DETALII: https://www.orange.ro/prepay/cartela-sim/?srsltid=AfmBOoqP4VWVAM7UqMIxp0Nmj7VUZY8H2VZyrRxhOrS7uo0u-T...

Teoretic, acel numar intra in carantina si, pt a-l recupera, trebuie sa soliciti asta la Orange si sa-ti activezi un abonament cu numarul ala.

Despre ce abonament e vorba? Abonament imi fac, dar sper ca ma lasa sa-l reziliez dupa cateva ore. Imi trebuie acces din nou la nr. de telefon ca sa scot 2fa de pe un cont asociat cu acest nr.

Un abonament de telefonie mobila. Restul discuti  cu angajatul Orange.

Razvan
#StarMember

Bună! Poți încheia un abonament în Orange Shop și pe care îl poți rezilia în maxim 24 ore de la activare. Succes!

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Probabil numai cu încheierea unui abonament, dar și așa este cu semnul întrebării. Mergi la un Magazin Orange și întreabă acolo, dar vezi și cu abonamentul să nu ți-l facă pe perioadă de 24 de luni. Oricum, doar ei te pot ajuta, adică cei de la Orange!

Baftă multă!

MihaiC99
Cunoscător

Buna,

Despre ce cont este vorba?

Încearcă să contactezi telefonic serviciul clienți și poate reușesc să te ajute.

Au fost situații când sim-ul a putut fi reactivat .

Nu am creat niciun cont pentru nr. expirat.

Nu stiu ce combinatie de taste e ca sa dau de un om real la call center-ul lor.

Folosește combinația 5-2-0 daca suni de pe un număr Orange.

Nu ar fi mai ușor sa achiziționezi un nou prepay.

Pacat, n-am alt nr. orange ca sa-i sun.

Doar nr. asta expirat merge ca sa recuperez accesul la in cont de cere cod trimis pe nr. asociat contului.

Atunci suna la +40374300300 din altă rețea.

Te referi la contul my Orange?

Poți accesa contul my Orange?

Nu, e vorba de un cont pe emag.

Am mai sunat si ieri seara la nr. ala, dar n-am văzut sa fie o calea de a vorbi cu un om real. Stii vreo combinatie de taste pentru nr. asta de mi l-ai dat acum?

Cel mai bine contactezi eMag pentru a actualiza numărul.

Va trebui sa faci o cere.

Mai multe detalii aici

https://www.emag.ro/help/cum-ma-loghez/ 

"Dacă nu ai făcut asta și nu te mai poți loga în contul de client, este nevoie să trimiți o cerere de actualizare a numărului de telefon la data.protection@emag.ro. Ține cont de faptul că rezolvarea situației ar putea dura câteva zile"

M-am ocupat deja de asta aseara. In caz ca nu reusesc cu ei, voiam sa trec la planul B (recuperarea nr. expirat)

Varianta A este mai viabilă (eMag este firma serioasa).

Varianta B este garantata doar prin achiziționarea unui abonament, daca numărul nu a fost alocat unei alte persoane.

Însă au fost situații în care daca au trecut câteva zile de la dezactivarea sim-ului sa reușit reactivarea (șanse mari după 1-2 zile /mici după 8 zile).

Nu am un număr din altă rețea în acest moment pentru a testa.

Daca ai cont my Orange îi poți contacta prin chat.

Mai încearcă prin meniul interactiv telefonic.