la 13-05-2025 12:32 PM
Bună ziua vin la voi cu o întrebare deoarece poate sunteți mai bine pregătiți decât angajații Orange care nu prea știu să lămurească. Eu am avut activată pe un număr acea opțiune de 6 € pe un an de zile cea din bonus pocos acel joculeț din my Orange și de curând mi a expirat pe 13 aprilie mi am reîncărcat contul cu 6 € pentru a mi reactiva acea opțiune că așa scria în termenii și condițiile bonus pocos trebuie să reîncarci cu 6 € pentru a reactiva acea opțiune de 6 Euro timp de un an de zile.
Am reîncărcat cu 6 € atunci am reactivat acea opțiune cu brio dar astăzi am avut surpriză să văd că nu mai am resurse pe acel număr deoarece nu s a mai reactivat automat opțiunea în continuare cum ar fi trebuit lună de lună timp de un an de zile.
De ce oare știe cineva?
A mai pățit cineva sau știe cineva cum ar fi normal să se procedeze pentru a mai beneficia în continuare de acea opțiune?
la 13-05-2025 02:14 PM
Salut, @dancaliniuc!
Este o situație cunoscută și colegii noștri lucrează pentru remedierea ei.
Din ce-am înțeles, ai mai făcut o sesizare la noi și a fost deja deschis un ticket către departamentul tehnic. Te așteptăm să revii cu vești bune în Comunitate să ne spui cum s-a rezolvat.
la 13-05-2025 02:23 PM
Acum este vorba despre altceva acea ofertă de 6 € după cum am spus și în descrierea acestui topic a expirat și am încercat era activarea ei prin reîncărcare cu 6 € credit numai că cei 6 € a fost valabil doar o singură lună nu și propriu zis activarea acelei oferte de 6 € timp de un an de zile în care se reactiva automat în fiecare lună gratuit
la 13-05-2025 02:28 PM
Da într adevăr am vorbit cu colegii voștri de pe Messenger la Orange și aștept să văd ce o să se întâmple dar vreau să vă spun că aplicația are foarte multe erori aplicatia Orange mă refer în care aș vrea să exemplific măcar una în care mi se arată spre exemplu la un număr suspendat iar acel număr figurează cu o opțiune de 6 € timp de 28 de zile obținută la acel joc bonus focus ca fiind activată.
În regulamentul acelei joculeț bonus pocus se spune clar că reactivarea unei cartele pe care am avut o activată și aici mă refer la cea de 6 € timp de un an de zile se face după expirarea ei cu credit 6 Euro. Dacă știam că o să se întâmple așa nu mai reîncărcam 6 € și încărcam doar cu cinci euro dar la voi cu regulamentul nu prea coincide cu ceea ce se întâmplă
la 13-05-2025 02:31 PM
Încă ceva aș dori să vă întreb dacă se poate la acel joculeț din aplicația Orange bonus pocos de ce nu se poate pune altă cartelă bineînțeles dacă o câștigi cea de 6 € timp de un an de zile? Și aici mă refer că nu merge pus altă cartelă dacă ai câștigat o deoarece rămâne ai anterioară pe care ai câștigat o cu un an în urmă.
13-05-2025 02:40 PM - editat 13-05-2025 02:41 PM
Din păcate, ai interpretat greșit prevederile regulamentului.
Conform acestuia:
„La finalul celor 12 luni de gratuitate, opțiunea se reactivează automat lunar doar dacă există în cont 6 euro credit disponibil. Opțiunea poate fi dezactivată din contul My Orange. Odată dezactivată, aceasta nu mai poate fi reactivată. Opțiunea poate fi activată o singură dată pe același număr PrePay, în perioada de valabilitate de 12 luni. Neactivarea opțiunii într-un termen de maximum 60 de zile de la momentul alocării duce la pierderea acesteia. Ulterior acestui termen, dacă se alocă din nou o opțiune similară, aceasta poate fi activată.”
Cu alte cuvinte, după expirarea celor 12 luni de gratuitate, opțiunea de 6 euro nu se va mai reactiva automat decât dacă ai credit suficient disponibil în cont.
De asemenea, odată ce perioada gratuită de un an s-a încheiat, opțiunea nu mai poate fi activată gratuit, decât în cazul în care primești din nou, ca premiu, o astfel de opțiune valabilă un an.
la 13-05-2025 04:17 PM
Se pare că tu nu ai înțeles ce am spus eu ;@m spus destul de clar că acea opțiune a fost activată chiar în ziua expirării ei cu 6 € credit.
la 13-05-2025 04:28 PM
Poate ne oferi informațiile din regulament care sustin afirmațiile tale.
Activarea unei opțiuni de 6 euro (lunara/6 euro credit) nu va reactiva opțiunea cadou de 6 euro anuala (gratuita).
la 13-05-2025 04:44 PM
Încă o dată spun ce am făcut eu din ce am înțeles eu din acel regulament; opțiunea pe care am avut o timp de un an de zile cea de 6 € care se activa lunar câștigată la acel joculeț din aplicația Orange s a terminat pe data de 13 aprilie eu pe data de 13 aprilie am reîncărcat telefonul toată Europa am intrat în contul de Orange am intrat la acea opțiune de 6 € timp de un an de zile și am apăsat butonul reactivează. Ce am făcut greșit sau ce trebuia să fac?
la 13-05-2025 04:53 PM
Am înțeles ce ai făcut.
Din păcate opțiunea de un an avuta, odată expirata nu mai poate fi activată (gratuit încă un an). Practic tu ai activat opțiunea de 6 euro valabilă o lună având credit disponibil.
Singurul mod de a beneficia din nou optiunea de un an cadou este sa o poți câștiga din nou participând la jocul respectiv.
la 13-05-2025 08:48 PM
Dar se poate câștiga din nou? Eu am mai câștigat o și nu a mers să o pun pe numărul meu dar este probabil că o aveam pe cea veche de un an încă activă pe numărul meu. Dacă știam nu mai încărcam 6 € degeaba.
la 13-05-2025 09:01 PM
Premiul se poate câștiga, însă atribuirea acestuia unui număr de telefon care a beneficiat deja de opțiunea cadou este mai complicată. Știu de la o cunoștință că a încercat să atribuie premiul imediat după expirarea ofertei, dar nu a reușit. Abia după trei luni de la expirarea primei opțiuni (valabilă timp de un an), a reușit să activeze din nou opțiunea cadou pentru acel număr.
Sper că, între timp, lucrurile s-au mai schimbat. Personal, nu am testat, având abonament.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor