anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cartela 0 euro credit valabilitate

iliepad1978
Începător

Mi-am luat acum câteva luni o cartelă dintr-un magazin partener, cu 3 lei, și am bagat-o abia azi. Am primit un SMS în care scrie că, dacă încarc cu minimum 3 euro, mi se activează o ofertă avantajoasă cu 6 euro credit. Oferta este reală? Și dacă o activez, când expiră numărul de telefon?

11 Răspunsuri 11

delfinas
#StarMember

Ilie, bun venit in Comunitate!!!

De obicei, scrie pe ambalaj perioada de valabilitate. Nu stiu daca dupa "câteva luni" mai e valabil acel numar sau a fost deja alocat altcuiva.

În ghidul de utilizare scrie că SIM-ul are o perioadă activă a contului de 60 de zile și o perioadă de grație de 365 de zile, începând de la data activării. La ce se referă, mai exact, perioada activă de 60 de zile?

"Perioada activă a Creditului inițial se calculează din data activării SIM-ului și până la data limită stabilită de Orange România prin oferta comercială, respectiv 60 de zile începând cu data activării Cartelei SIM.

În cazul unei Reîncărcări sau a primirii unor Bonusuri, Clientului PrePay i se acordă o nouă Perioadă activă care are o valoare maximă conform ofertelor comerciale ale Orange România. Dacă
la data Reîncărcării sau primirii unor bonusuri există o perioadă activă neepuizată, aceasta se va adăuga noii perioade active, însă perioada rezultată nu va putea depăși o valoare maximă stabilită prin ofertele comerciale ale Orange România. Perioada activă încetează la împlinirea oricăruia din următoarele termene:
(i) data epuizării perioadei active acumulate din Creditul PrePay inițial, Reîncărcările efectuate și Bonusurile primite
(ii)data limită stabilită de Orange România prin oferta comercială."

DETALII: https://www.orange.ro/termeni-si-conditii/pdf/2021-08/Brosura-TCG-Orange-PrePay-septembrie2021-lowre...

Pe scurt, perioada activa incepe cand incarci SIM-ul cu o optiune sau credit.

MihaiC99
Maestru certificat

Buna,

Daca ai achiziționat cartela 0 euro credit atunci ai la dispoziție 7 zile pentru a o activa din momentul introducerii în telefon prin încărcarea cu credit sau prin activarea unei opțiuni.

Daca nu reîncarci sau nu activezi o opțiune aceasta va fi dezactivată.

Detalii aici.

Stiu asta. Ai mai multe detalii despre optiunea aia de 6 euro credit pe care o primesc bonus cand reincarc cu 3 euro credit aceasta cartela?

MihaiC99
Maestru certificat

Ai primit o oferta personalizata pe care nu o pot confirma.

In mod normal nu ar trebui sa fie probleme daca urmezi instrucțiunile din mesaj.

Shadow1
Cunoscător

În prima lună opțiunea de 6 euro costa doar 3 euro. Din a 2 a luna va costa 6 euro

iliepad1978
Începător

Inca nu mi s-a dat un raspuns concret la asta: Și dacă o activez(oferta personalizata de 6 euro, care se activeaza cand pun minim 3 euro pe cont), când expiră numărul de telefon?

Incarcarea cu 6 euro credit iti da o perioada activa de 30 de zile si una de gratie de 300 de zile.

Incarcarea cu 1-4 euro credit se face exclusiv in Orange Shop si are perioada activa de 15 zile, fara perioada  de gratie.

Optiunea de 3 euro are o perioada activa de 28 de  zile, fara perioada de gratie.

Optiunea de 6 euro are o perioada activa de 30 de  zile, cu perioada de gratie de 300 de zile.

MihaiC99
Maestru certificat

Din descrierea lor de pe site:

"Pentru a avea acces la ofertele și serviciile PrePay, trebuie să o activezi prin reîncărcare cu minimum 3 euro credit sau opțiune în cel mult 7 de zile din momentul introducerii acesteia în telefon.

Perioada activă a contului este de 60 de zile de la data activării SIM-ului, după care urmează o perioadă de grație de 360 de zile."

Din cele spuse mai sus vei primi o perioada activa de 60 zile urmată de o perioada de gratie de 360 zile.

633.jpg

Până nu testezi nu vei afla.🙂

DanielaH
Moderator

@iliepad1978, te-au ajutat răspunsurile primite aici? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai ușor informațiile dorite. Mulțumim.