anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme 4g/5g prepay

Mp888
Începător

Are cineva probleme cu internetul dimineata asta pe prepay Bucuresti? Am sunat la ei si au zis ca au ceva tehnic, stie cineva ceva?

20 Răspunsuri 20

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

S-au rezolvat problemele cu datele mobile?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

sablwv
Începător

inca persista problema, in Iasi

S-a rezolvat ? La mine nu 

And22
Începător

Aceeași problemă o am și eu de ieri dimineață. Nu s a rezolvat , prepay. Nu am date mobile , hotspot nu, nu au un timp de soluționare . Trec la alt operator mâine , 2 zile fără date . 

And22
Începător

Avem un răspuns asumat din partea Orange România , după 2 zile fara date mobile, cu amânări și fără timp de soluționare ? Sau schimbăm operatorul mâine? Este imperios necesar să avem un răspuns. Vorbim de 2 zile fără date mobile nu câteva ore. Hot spot nu se poate accesa. Dacă aveți o problemă la nivel național rezolvați o în timpu utili, sau credeți ca 100 de clienți în minus în două zile nu contează probabil. Mulțumesc 

Salutare!

Îmi pare rău pentru situația neplăcută, dar aici este o Comunitate a clienților, nu Orange Romania. Trebuie să le scrii lor pe Chat Djingo  , dacă nu ai făcut-o deja.

Sper să rezolvi cât mai repede!

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.