anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema la dezactivarea optiunii de 6 euro

nyko_love
Începător
Am activă opțiunea de 6 euro și doresc să o dezactivez pentru a o activa pe cea de 10 euro. Problema este ca nu ma lasa sa o dezactivez pe cea de 6 euro, imi zice ca nu se poate. Cum pot proceda in situatia aceasta?
3 Răspunsuri 3

FLo1
#StarMember
@nyko: bun venit în Comunitate. E simplu: activezi / încarci direct cu opțiunea de 10€, iar cea de 6€ se va dezactiva singură.

teacher_
#StarMember
Salut! Sunt mai multe modalități prin care poți dezactiva o opțiune: a.din contul tău My Orange, secţiunea Tarife și opțiuni – Opțiuni active b. prin apel la *100# , ramura Opțiuni, apoi Opțiunile mele active. Vei vedea afișate opțiunile active în contul tău în momentul respectiv. 1. dacă ai activă o opțiune recurentă, selectează « anulare reactivare opțiune » pentru a activa apoi opțiunea care te interesează 2. daca ai activă o opțiune de tipul recharge&go, selectează “dezactivează opțiune” ​Dacă ai o opţiune cu minute activă şi vrei să o înlocuieşti cu o altă opţiune, cea veche va fi dezactivată automat. Beneficiile vor fi disponibile până la data lor iniţială de valabilitate. În cazul în care dezactivezi o opţiune de internet, vei pierde beneficiile neutilizate în momentul dezactivării.

DanielaH
Moderator
@nyko.love, ai reușit să activezi opțiunea cu 10 euro?