anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Premiu Bonus Pocus 6 € 28 zile in perioada de gratie

Florin2005
Junior

Daca îs in perioada de gratie și am câștigat premiul de 6 € 28 zile la bonus pocus îl pot activa?

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Salut!

Premiul nu poate fi activat atât timp cât ești în perioada de gratie. Sim-ul trebuie sa fie in perioada activa pentru a putea vizualiza/activa premiul 

Dacă te afli în perioada de grație și ai câștigat premiul de 6 euro valabil 28 de zile, trebuie mai întâi să încarci opțiunea de 1 euro din My Orange pentru ca simul revină în perioada de activitate . După ce activezi această opțiune și numărul tău nu va mai fi suspendat, vei putea vizualiza și activa premiul câștigat.

3462.jpg

Varianta de mai sus este cea mai ieftina opțiune ce îți va permite sa activezi premiul.

Dacă dorești poți încărca cu credit sau cu oricare altă opțiune care îți oferă o perioada de valabilitate (ieșirea din statusul suspendat). 

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

MihaiC99
Campion

Salut!

Premiul nu poate fi activat atât timp cât ești în perioada de gratie. Sim-ul trebuie sa fie in perioada activa pentru a putea vizualiza/activa premiul 

Dacă te afli în perioada de grație și ai câștigat premiul de 6 euro valabil 28 de zile, trebuie mai întâi să încarci opțiunea de 1 euro din My Orange pentru ca simul revină în perioada de activitate . După ce activezi această opțiune și numărul tău nu va mai fi suspendat, vei putea vizualiza și activa premiul câștigat.

3462.jpg

Varianta de mai sus este cea mai ieftina opțiune ce îți va permite sa activezi premiul.

Dacă dorești poți încărca cu credit sau cu oricare altă opțiune care îți oferă o perioada de valabilitate (ieșirea din statusul suspendat). 

Nici acum nu îmi apare 

La status mai apare sim-ul suspendat. Dacă da, va trebui sa mai aștepți puțin până când se actualizează statusul. Poate dura de la câteva minute la câteva ore.

Nu mai e suspendat dar tot nu îmi apare opțiunile noi și opțiunile cadou

Dacă până mâine nu apar opțiunile. Contactează serviciul clienți prin chatul din aplicație (cere transfer către un operator) și cere activarea manuala a opțiunii de către aceștia.

Ok mulțumesc și scuze pentru deranj!