1. Aha. Ok. N-am stiut ca poti sa trimiti si SMS-uri din acea interfata. Credeam ca e doar pentru a accesa internetul si eventual setarile de net. Ok, mersi. Se vede ca nu folosesc asa ceva. :D
2. Paaai...nu-ti trebuie. :)) Dar asa am inteles din ce ziceai tu mai sus. Ok, atunci ignora ce am zis mai devreme. Greseala mea.
3. Aaaam inteles acum la ce te referi tu. Tu zici ca din cauza ca sunt optiuni de net, si sunt folosite in principal de cei care au net pe stick, de pe laptop, de-aia au implementat metoda asta de activare.
Oook...asta in continuare nu explica de ce n-ar exista aceeasi metoda si pentru optiunile cu minute si sms. :))
Adica, SMS-ul respectiv, pentru activarea optiunii de net in cazul asta, il poti trimite de oriunde. De pe laptop, prin acea interfata, dar si de pe telefon. Rezultatul e acelasi. Evident, e destul de peste mana sa scoti SIM-ul din modem, sa-l bagi in telefon, doar ca sa dai SMS-ul. :)) Dar zic doar ca se poate.
Ma gandesc ca, la fel de bine, ai putea sa trimiti un cuvant cheie (care in cazul asta aparent nu exista, dar ar putea fi implementat) care sa-ti activeze o optiune cu minute, sms si net. Ce vreau sa spun e ca nu vad de ce ar trebui sa fie o chestie exclusiva pentru optiunile de net. Activarea prin SMS poate fi benefica pentru toata lumea, indiferent daca se foloseste SIM-ul intr-un telefon, sau intr-un stick USB.
Oricum, mersi frumos de raspunsuri. Acuma are ceva mai mult sens toata chestia asta. :))