anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot cere un nou numar de telefon si sa reactivez cu el o cartela SIM Orange care a expirat?

Intrebare
Începător
Pot cere un nou numar de telefon si sa reactivez cu el o cartela SIM Orange care a expirat?
7 Răspunsuri 7

DanielaH
Moderator
Este vorba despre un SIM PrePay căruia i-a expirat perioada de grație? Poți găsi aici mai multe informații https://comunitate.orange.ro/questions/2288748-activa-cartela-reincarcabila-expirat. Te așteptăm cu mai multe detalii.

Razvan
#StarMember
Un număr expirat poate fi reactivat doar prin încheierea unui abonament pe 12/24 de luni.

Vio73
#StarMember
Cred că e foarte greu, dacă nu imposibil. Dacă e expirat demult, sigur a fost dat altcuiva.

Anonim
Neaplicabil
Trebuie să verifici dacă acel număr este activ. Dacă nu, cred că ai toate șansele să îl reactivezi.

Jay
Campion certificat
Salut!.. Din ce înțeleg eu, tu vrei un numar nou de telefon, dar, ai vrea sa-l activezi pe o cartela pe care o ai prin casa?!.. Pai dacă vrei un numar nou, cartela oricum este gratuita.. De ce ai vrea sa mai păstrezi o cartela veche? Exista posibilitatea sa se fi deteriorat între timp.. Se mai întâmplă.. Teoretic, daca transmiți seria după acea cartela, cred ca se poate, dar, sfatul meu este, dacă vrei un numar nou sa fie si cartela noua, ca e gratuita și nu exista riscul sa fie inutilizabila.. Daca am înțeles corect ce ai întrebat 🙂

Intrebare
Începător
Va mulțumesc tuturor care au răspuns. Eu locuiesc în SUA și contul meu prepay, când îl verific pe internet, încă arata ca am numărul în gratie, dar nu știu dacă am cartela cea buna. Am trimis un mesaj la Orange cu numărul cartelei sa fiu sigur ca am cartela SIM asociata cu numărul de telefon care este pe cont. Vreau sa re-încarc înainte de a ajunge în Romania în iunie pentru ca vreau sa pot folosi telefonul după ce ajung la Otopeni și plec cu mașina închiriata spre Brașov.

DanielaH
Moderator
Să ne ții la curent cu ce răspuns primești și dacă mai este sau nu valabila cartela. Mulțumim.