anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

lipsa semnal cartela prepay pe care nu am mai folosit-o mult timp

guagale
Începător

am avut o cartela prepay pe care nu am mai folosit-o mult timp si a fost suspendata.

azi am reincarcat-o cu 10 euro sa o reactivez intr-un shop orange dar au trecut cateva ore si eu tot nu am semnal!

8 Răspunsuri 8

FLo1
#StarMember

@guagale : Bun găsit. Sigur e încărcat numărul cu acel credit? Ai o confirmare a încărcării? De fapt cred că numărul a expirat, iar orice încărcare este inutilă la acest moment. Din păcate.... Dar mai sigur poți afla chiar și în magazinul Orange unde vroiai să mergi. Te așteptăm cu vești bune. 

mi au spus ca e suspendat. ma gandesc ca daca era expirat nu putea fi incarcat. o sa ma duc maine la ei

Da, "expirat" nu ar fi trebuit să permită reîncărcarea,  dar nici reîncărcare fără activare nu e ceva ok. În cazul în care clarifici (sau nu) situația în magazin, te așteptăm aici în Comunitate cu vești bune. 

MihaiC99
Campion

Salutare!

Dacă prepay-ul nu mai este in perioada de gratie, încărcarea devine inutila. Contactează serviciul clienți Orange prin chatul din aplicație și atașează screenshot-urî cu dovada platii. Dacă nu mai pot activa prepayul, macar sa îți recuperezi banii.

chatul acela e o mizerie, nu raspunde nimeni, doar niste intrebari dupa un anumit tipar

Ceri transfer către un operator uman ( tastezi transfer și dai send, repeti X2) Odată transferat detaliezi problema și ți se va răspunde în funcție de solicitări.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă nu poți așa, s-ar putea ca în magazinul Orange să ți se ceară să treci la un abonament temporar.

DanielaH
Moderator

@guagale, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat/ clarificat situația?