anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Opțiunea de 6 euro promoțional

TheDasher
Începător
Salut, am luat o cartela prepay și am primit mesaj ca la opțiunea de 3 euro primesc promoțional opțiunea de 6 euro. Am reîncărcat din my Orange iar momentan nu am primit nimic, trebuie sa fac eu ceva?
4 Răspunsuri 4

DanielaH
Moderator
Salut, TheDasher! Bun venit în Comunitate! Poți atașa, te rog, o captură de ecran cu mesajul primit? Mulțumim.
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

TheDasher
Începător
Da, cum sa nu. Edit:Trebuia sa reîncarc cu 3 euro credit nu cu opțiunea de 3 euro? Dacă da, din aplicație nu pot decat cu minim 4 euro.

arsradu
Fost #StarMember
Da, 3 euro credit. Poti incarca cu 4 daca nu ai varianta de incarcare cu 3, si ramai cu 1 euro pe cont. Curiozitatea mea e daca asta e doar la prima reincarcare (banuiesc ca da), sau si la cele ulterioare. Si la mine a fost la fel cand am cumparat cartela. Am incarcat 5 euro, dar a activat optiunea de 6 euro. Numai in prima luna. Urmatoarele luni am avut nevoie de incarcari de 6 euro credit ca sa se poata reactiva optiunea.
Client Orange

FLo1
#StarMember
Interesantă ofertă. Aș fi vrut și eu o asemenea ofertă, chiar și la prima experiență prepay, dar NU: și la mine a fost tot doar una singură activare de 6€ la preț de 5€. Restul doar obișnuite.
Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!