anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonamentul meu Fan Plus s- a marit automat de la 7,05 la 8,68 euro. Care este explicatia?

Sorin64
Vizitator

Abonamentul meu Fan Plus s-a marit de la 7,05 la 8,68 euro. Care este explicatia?

8 Răspunsuri 8

Trixen
#StarMember

Salutare!
De cat timp ai abonamentul? Sunt multe oferte in care primele x luni (3-12) sunt cu discount, iar restul la tarif intreg.
Cum 7.05 pare 80% din 8.68, sunt tentat sa zic ca abonamentul era de 8.68, cu discount 20% in primele 3-6 luni.
Cel mai sigur poti citi contractul, ca acolo ti se spune ce abonament ai si daca ai perioade de reducere.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Poți verifica in factura exact ce sa modificat. Sa modificat prețul abonamentului sau ai un cost suplimentar?

Poți atașa un screenshot blurand datele personale 

Te afli in perioada minima contractuala? La expirarea perioadei minime contractuale, nu vei mai beneficia de anumite reduceri 

Radutuby
#StarMember

Salutare @Sorin64 și bine ai venit in Comunitatea Orange.

Creșterea poate avea mai multe explicații: expirarea unei reduceri promoționale cum a menționat si @Trixen , modificarea unor condiții contractuale sau pierderea unei reduceri de fidelitate ori de tip Family. Eu zic să verifici ultima factură și, dacă nu găsești explicația, să iei legătura cu Orange prin WhatsApp, la 0744 444 300, sau prin apel la 300, ca să afli exact de unde vine diferența.

„GSM spans the air, fiber drives the speed, Ohm’s Law sets the ground.”

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă ți-a expirat perioada contractuală și / sau vreo ofertă cu un număr de luni reduse, sau poate ai avut vreo opțiune gratuită pe un număr de luni și acum este pe bani, clar poate influența prețul abonamentului treaba asta. Nu am văzut să existe vreo notificare de scumpire  a abonamentelor momentan.

Verifică bine la  detaliile facturii de unde vin aceste diferențe, sau să nu ai vreun cost suplimentar din alte motive!

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Razvan
#StarMember

Salutare! Poți atașa în comunitate imagini cu date contractuale, factura anterioară și factura curentă, cu datele personale blurate pentru a putea identifica cauza majorării. Noi suntem clienți ca și tine și nu avem acces la datele contului tău de aceea doar presupunem ce ar putea fi cauza majorării.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

RafaHelper
#StarMember

Salut @Sorin64, 

Bun venit in comunitate! Cel mai repede gasesti raspunsul in contractul pe care l-ai semnat, ai acolo toate informatiile, noi nu stim ce ai semnat tu. Daca nu intelegi ce scrie in contract il poti incarca aici si te vom ajuta cu informatii.

janutu
Junior

Simplu, îți baga vrăjeala că pentru a menține nu știu ce standarde ridicate....etc, abonamentul se va scumpi. Ai timp de 30 de zile să refuzi această mărire.

VasT
Explorator entuziast

Salutare. In contractul fiecărui operator este specificat că se mărește cu rata inflației fără să ai posibilitatea denunțării unilaterale in 30 zile. Posibil să fie asta. Dar anterior de obicei trimit mesaj si/sau email că pentru a menține calitatea și standardele se mărește. Faza cu inflația in contract la Orange e destul de recentă, de câțiva ani încoace. Cel puțin la mine pe acest motiv mi-au mărit toate cele 3 abonamente. De regulă dacă ii suni ye lasă la prețul inițial dar nu întotdeauna. Eu le-am mulțumit plecând cu două numere in altă rețea cu abonament mult mai mic. Dar la mine a influențat și o altă problemă decizia. Deci, posibil inflația. Dacă nu ai observat mesajul din factura nu-ți dai seama, cel puțin la mine in antet nu am găsit vreo notă.