anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Opțiune sau Credit?

Mihnea99
Junior

Cu ce sa aleg sa reîncarc cartela? Opțiune de 5 euro sau Credit de 5 euro? Care este mai avantajos?

  

                    Mulțumesc anticipat!

6 Răspunsuri 6

Pololică
#StarMember

Salutare! 

În principiu, opțiunea deoarece eviți riscul de consum din credit.

Pentru siguranță, dacă și pe cineva cu abonament, poți face reîncărcare cu opțiune cu plata la factură. Avantaje averi amandoi: tu vei avea opțiunea activa întreaga lună, iar cel care face reîncărcarea va primi și net gratis, dar și puncte (dacă este de minim 6E cu plata la factură). 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut Mihnea,

Optiune cu resurse vs credit simplu? Optiune, intr-adevar. Ca exemplu, Optiunea de 5 Euro Nationala, cu minute si net, mi se pare foarte ok.

Dar, ce-ti recomand eu ar fi sa incarci cu credit si sa-ti activezi din credit o optiune de valoarea respectiva. Poti face asta si din My Orange, si de la *100#. Si, ca sa te asiguri ca nu-ti ia din credit pana sa apuci sa activezi optiunea, iti recomand sa faci opratiunea asta cu datele mobile inchise, si eventual pe WiFi.

Avantajul in cazul asta e ca acea optiune se va reactiva automat, din credit, la data expirarii. Trebuie doar sa te asiguri ca ai suficient credit pentru reactivare. Deci, daca nu vrei doar o luna optiunea respectiva, e mai simplu, si nu te lasa fara resurse cand ti-e lumea mai draga daca incarci cu o optiune recurenta. Cum ziceam, trebuie doar sa te asiguri ca pana la data expirarii, ai suficient credit pentru reactivare. Sau, daca vrei, poti sa incarci mai multe luni in avans, si isi va lua automat din credit. Cum vrei.

Client Orange

FLo1
#StarMember

@Mihnea99: Dacă folosești resurse, atunci încarcă cu EO de 5euro. Dacă vei încărca cu credit, acesta se va termina atât de repede că nu-ți vei da seama. Nu merită credit, mai ales dacă activezi datele mobile. 

delfinas
#StarMember

Depinde pt ce folosești telefonul și de cate resurse ai nevoie. Daca nu prea vorbești la telefon și nu intri pe net mobil, dar ești mai mult apelat, merge sa încarci cu credit. Daca ai nevoie de apeluri și internet mobil, trebuie neapărat o opțiune.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Și eu zic tot opțiune, pentru că este foarte avantajos în comparație cu creditul, care se termină foarte repede. Dar depinde de situație, pentru că în roaming ( după cele 2 luni) sau pentru plata către terți, etc, este nevoie de credit.

Dar pentru consumul general, recomand opțiunile de 5 euro sau cea de 6 euro, cu reîncărcări din My Orange, preferabil pe factura unui abonament.

Succes!

Pololică
#StarMember

Cred ca am acoperit cam toate variantele. Acum poate ne ofera si un context pentru ca, asa cum spunem cu totii, depinde de modul de consum pe care il are.