anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ofertele cadou

oaki
Junior
De ce ofertele cadou la același preț cu ofertele de pe abonament sunt valabile 28 de zile și cele de pe abonament 30 zile?
6 Răspunsuri 6

FaraUnID
Campion certificat
Incearca sa oferi mai multe detalii. Punctual, despre ce oferte cadou vorbesti?

Jay
Campion certificat
Te referi la ofertele prepay, presupun?! Mai sunt topicuri asemanatoare in comunitate despre asta.. avand in vedere ca este bucataria Orange, cred ca numai Orange iti poate raspunde.. Abonamentele sunt valabile o luna, indiferent despre ce serviciu/operator este vorba.. cu prepay-urile, fiecare are alta politica.. https://comunitate.orange.ro/questions/2624810-perioada-valabilitate-reincarcarea-cartelei-prepay https://comunitate.orange.ro/questions/2581295-orange-reduce-valabilitatea-optiunilor-4-5-euro-30-zile-28-zile

FLo1
#StarMember
@oaki: În primul rând e paradoxal ceea ce scrii: ”oferte cadou la preț...”. Păi dacă e cadou ce preț să aibă altul decât... gratuit? Dacă nu e gratuit atunci nu mai este cadou. Sunt necesare câteva detalii (așa cum îți solicita și @FaraUnID) dacă vrei clarificări asupra întrebării tale. Așadar un link la ceea ce ai văzut, un print screen la ceea ce vrei să clarifici.... ar fi utile.

Neaplicabil
Nu sunt convins de ceea ce spun așa că verificați singuri: dacă reîncărcarea și activarea unei opțiuni s-a făcut din My Orange atunci are valabilitate de 30 de zile. Pentru alte metode valabilitatea este de 28 de zile...

FaraUnID
Campion certificat
Asta da, in cazul reincarcarilor cu optiuni de 4 si 5 euro efectuate prin alte medode decat contul online, perioada de valabilitate a fost redusa la 28 de zile. In ritmul acesta, in curand se va ajunge in punctul in care ziua va avea 23 de ore.

DanielaH
Moderator
@oaki, te-au ajutat răspunsurile primite aici la întrebarea ta? Te așteptăm să revii cu detalii și să ne ajuți să reformulăm titlul ei pentru a fi mai clar la ce se referă exact. Mulțumim.