la 19-06-2026 06:42 PM
Vă salut! În luna iulie 2026 mi se termină perioada contractuală cu Orange, am fost contactat de către mai mulți operatori din departamentul de ofertare, cea mai buna ofertă fiind de 3,5 euro (Fun 7 redus cu 50 %) pe o perioadă de 24 de luni, bineînțeles cu acele clauze convenabile… pentru Orange! Abonamentul conține minute și sms-uri naționale nelimitate, 10GB net național + 50 GB oferiți în plus și 5,2 GB roaming SEE. Problema este ca nu știu dacă să accept sau nu, cred o ofertă mai bună nu o să primesc. Există varianta portare la Digi sau cartelă prepay. M-ar ajuta niște păreri. Multumesc!
19-06-2026 07:10 PM - editat 19-06-2026 07:11 PM
Salutare!
Tu știi cel mai bine dacă oferta este potrivită pentru tine. Dacă ai un consum lunar sub 60 GB, atunci pare o alegere bună. Prin programul Pinata poți folosi punctele acumulate pentru a obține GB suplimentari. Doar din punctele primite pentru plata facturii poți adăuga fără probleme încă 20 GB în fiecare lună, atât timp cât această campanie rămâne disponibilă.
Ar fi bine să te asiguri și că opțiunea Cost Control este activată.
Un alt aspect de luat în considerare este faptul că, pe durata celor 2 ani de contract, abonamentul poate fi majorat de două ori: prima dată de la 3,5 € la 4 €, iar ulterior de la 4 € la 4,5 €.
la 19-06-2026 06:54 PM
Salutare!
Din punctul meu de vedere, având în vedere cantitatea de resurse oferită, este o ofertă destul de slabă. Desigur, dacă folosești internetul doar ocazional, probabil că îți vor rămâne suficiente resurse disponibile.
Eu consum, în medie, între 100 și 150 GB de date pe lună și nu consider că fac un uz excesiv al serviciului. Ca alternativă, te poți muta la YOXO, unde beneficiezi de 3 luni la 1,9 euro, iar ulterior abonamentul costă 4,9 euro pe lună cu internet național nelimitat.
19-06-2026 07:10 PM - editat 19-06-2026 07:11 PM
Salutare!
Tu știi cel mai bine dacă oferta este potrivită pentru tine. Dacă ai un consum lunar sub 60 GB, atunci pare o alegere bună. Prin programul Pinata poți folosi punctele acumulate pentru a obține GB suplimentari. Doar din punctele primite pentru plata facturii poți adăuga fără probleme încă 20 GB în fiecare lună, atât timp cât această campanie rămâne disponibilă.
Ar fi bine să te asiguri și că opțiunea Cost Control este activată.
Un alt aspect de luat în considerare este faptul că, pe durata celor 2 ani de contract, abonamentul poate fi majorat de două ori: prima dată de la 3,5 € la 4 €, iar ulterior de la 4 € la 4,5 €.
la 19-06-2026 07:15 PM
Poți detalia puțin chestiunea cu Cost Control? Nu înțeleg! Mulțumesc!
la 19-06-2026 07:18 PM
Sa nu fii facturat atunci cand depasesti cei 60 gb inclusi in abonament la tarifele standard.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor