la 18-10-2024 11:14 AM - editat ultima oară la 18-10-2024 11:19 AM de DanielaH
Va salut. Mai exista cartele prepay gratuite cu 0 euro? Daca da, unde se pot gasi? Am intrebat la parteneri Orange si nici nu au auzit de asa ceva.
la 20-10-2024 11:58 AM
Buna @Yulyans300
Da, mai exista. Tot ce ar trebui sa faci, este sa mergi la micile magazine de cartier, de la care poti achizitiona si coduri de reincarcare de diverse valori, si acolo vei gasi si aceste cartele cu numar, insa fara credit.
Recomandarea mea este sa achizitionezi si un cod de reincarcare de 5-6€ si sa le ceri vanzatorilor si o astfel de cartela cu 0€, si cu siguranta iti vor da.
De obicei, nu ofera aceste cartele fara a cumpara si un cod de reincarcare.
Zi cu soare!🌞
la 18-10-2024 11:24 AM
In magazinele Orange (Shop si Store) nu cred, doar cartele goale (blank) pentru schimb. Incearca la magazinele mai mici (buticuri sau service-uri gsm). Anul trecut am gasit cartele cu credit 0 la un astfel de service.
la 18-10-2024 11:58 AM
Salutare!
Încearcă pe la magazinele de cartier, de la colțul străzii sau la cele partenere Orange.
Un topic asemănător ai aici . Acum nu știu și dacă mai este de actualitate.
Baftă!
la 20-10-2024 11:58 AM
Buna @Yulyans300
Da, mai exista. Tot ce ar trebui sa faci, este sa mergi la micile magazine de cartier, de la care poti achizitiona si coduri de reincarcare de diverse valori, si acolo vei gasi si aceste cartele cu numar, insa fara credit.
Recomandarea mea este sa achizitionezi si un cod de reincarcare de 5-6€ si sa le ceri vanzatorilor si o astfel de cartela cu 0€, si cu siguranta iti vor da.
De obicei, nu ofera aceste cartele fara a cumpara si un cod de reincarcare.
Zi cu soare!🌞
la 21-10-2024 05:00 PM
Salut,
SIM 0 Euro este o cartela cu numar, disponibila gratuit in mii de puncte de vanzare independente, din intreaga tara, cu exceptia magazinelor Orange.
Pentru a utiliza această cartela este necesara o reincarcare initiala de minimum 3 euro.
Va multumim!
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor