la 04-10-2024 10:05 PM
Am observat ca in ultimul timp la incarcarea unei cartele ai numai optiunea incarcarea din cont,inainte aveai si optiunea incarcarea online cu cardul dar acum nu mai e,ori numai pe contul meu se intimpla asta,eu nu am putut sa incarc online cu cardul,nu vreau sa-mi impovarez abonamentul cind incarc o cartela a unui prieten
04-10-2024 10:10 PM - editat 04-10-2024 10:14 PM
@Vlad11 : Bun venit în Comunitate. Regăsești opțiunea reîncărcării cu cardul fie în partea de jos (Reîncarcă) dacă utilizezi aplicația MyOrange, sau în partea stângă a ecranului (dacă accesezi MyOrange Web account). Dacă nu regăsești în aplicație această opțiune, poți încărca direct accesând acest link.
la 04-10-2024 10:21 PM
Nu e prima data cind incarc cu cardul stiu cum se procedeaza dar la mine nu a mers ultima data, am fost nevoit sa incarc din cont iar imaginea trimisa nu m-a lamurit absolut deloc
la 04-10-2024 10:30 PM
Nici cu această formă nu ești familiarizat? Este etapa după ce ai selectat opțiunea de 5euro cu resurse (de exemplu) și alegi cardul pentru plată:
la 04-10-2024 10:35 PM
am incercat la optiunea cu cardul dar nu a mers la mine,bulina orange era deja la confirmare plata
la 04-10-2024 10:42 PM
Să înțeleg că ai un card memorat și dorești să modifici cardul existent? Dacă da, ai o săgeată în dreptul ”numărului de card” care îți permite să selectezi ”un card nou”. Dacă nu, atunci revino cu detalii și eventual un screen-shot pentru a înțelege mai exact unde anume este impasul în care te regăsești.
04-10-2024 11:51 PM - editat 04-10-2024 11:53 PM
Salut,
Eu încarc mereu din aplicația my Orange și am mereu varianta de a realiza plata cu cardul sau plata pe următoarea factura.
Accesez pictograma reîncărcări din aplicația my Orange.
aleg tipul de reîncărcare cu opțiune sau credit
aleg opțiunea dorită și apasă butonul continua
introduc numărul pe care doresc să-l încarc și apasă butonul continua
Selectezi metoda de plata card/factura după care se completează datele de identificare adresa CNP nume prenume și se activează bifa.
apas butonul reîncarca și sunt trimis către pagina in care se vor introduce datele cardului.
Daca nu funcționează poți încerca ștergerea cardului existent și introducerea acestuia din nou împreună cu datele de identificare.
Bafta!
la 05-10-2024 03:17 PM
Multumesc, aici intradevar vad clar 2 optiuni optiunea de pe card si optiunea inclusa in viitoarea factura,probabil e aplicatia my orange de pe telefon,eu am incarcat intotdeauna de pe laptop dar acum o sa instalez si eu aplicatia my orange pe telefon si o sa folosesc intocmai cum mi-ati aratat
la 05-10-2024 03:20 PM
Cu plăcere!
Eu mereu folosesc aplicația este mai rapid.
la 05-10-2024 06:11 PM
Dupa cum ziceau si restul colegilor mai sus, cel mai usor e sa incarci din aplicatie Orange, chiar din Pinata Party unde mai poti castiga si premii sau din contul Orange de pe PC.
la 20-10-2024 04:23 PM
Buna @Vlad11
S-a rezolvat problema intampinata? Ai reusit sa reincarci cartela prepay folosind plata cu un card?
Zi cu soare!🌞
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor