anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

incarcarea unei cartele

Vlad11
Vizitator

Am observat ca in ultimul timp la incarcarea unei cartele ai numai optiunea incarcarea din cont,inainte aveai si optiunea incarcarea online cu cardul dar acum nu mai e,ori numai pe contul meu se intimpla asta,eu nu am putut sa incarc online cu cardul,nu vreau sa-mi impovarez abonamentul cind incarc o cartela a unui prieten

6 Răspunsuri 6

FLo1
#StarMember

@Vlad11 : Bun venit în Comunitate. Regăsești opțiunea reîncărcării cu cardul fie în partea de jos (Reîncarcă) dacă utilizezi aplicația MyOrange, sau în partea stângă a ecranului (dacă accesezi MyOrange Web account). Dacă nu regăsești în aplicație această opțiune, poți încărca direct accesând acest link.

FLo1_0-1728068950462.png

 

Nu e prima data cind incarc cu cardul stiu cum se procedeaza dar la mine nu a mers ultima data, am fost nevoit sa incarc din cont iar imaginea trimisa nu m-a lamurit absolut deloc

Nici cu această formă nu ești familiarizat? Este etapa după ce ai selectat opțiunea de 5euro cu resurse (de exemplu) și alegi cardul pentru plată:

FLo1_0-1728070134776.png

Vlad11
Vizitator

am incercat la optiunea cu cardul dar nu a mers la mine,bulina orange era deja la confirmare plata

Să înțeleg că ai un card memorat și dorești să modifici cardul existent? Dacă da, ai o săgeată în dreptul ”numărului de card” care îți permite să selectezi ”un card nou”. Dacă nu, atunci revino cu detalii și eventual un screen-shot pentru a înțelege mai exact unde anume este impasul în care te regăsești.

Unwanted008
Vizitator

Salut,

Eu încarc mereu din aplicația my Orange și am mereu varianta de a realiza plata cu cardul sau plata pe următoarea factura.

Accesez pictograma reîncărcări din aplicația my Orange.

1000001094.jpg

 aleg tipul de reîncărcare cu opțiune sau credit

1000001096.jpg

 aleg opțiunea dorită și apasă butonul continua

1000001098.jpg

 introduc numărul pe care doresc să-l încarc și apasă butonul continua

1000001100.jpg

Selectezi metoda de plata card/factura după care se completează datele de identificare adresa CNP nume prenume și se activează bifa.

1000001105.jpg

 apas butonul reîncarca și sunt trimis către pagina in care se vor introduce datele cardului.

Daca nu funcționează poți încerca ștergerea cardului existent și introducerea acestuia din nou împreună cu datele de identificare.

Bafta!