anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Incarcare dubla

TToader
Vizitator
  • Am incarcat cartela de pe doua carduri diferite, pentru ca dupa prima incarcare nu am primit mesaj de confirmare pentru innoirea optiunii de la Orange. 
  • Am sunat in Call center si mi s-a spus ca nu se poate face nimic, pentru ca ambele tranzactii (de la banci diferite) au fost deja procesate.
  • Exista posibilitatea innoirii aceleiasi optiuni dupa ce expira perioada aceasta? Nu am obtinut dublu nici perioada activa, nici returnarea sumei pe vreun card.
  • Multumesc
1 Răspuns 1

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Daca ai activat de două ori aceeași opțiune și în secțiunea my Orange nu îți apare opțiunea respectivă X2 (resurse dublate) înseamnă că încărcarea nu sa produs. Verifica și prin apel la *133#  sau din secțiunea consum my Orange. Suna din nou sau contactează serviciul clienți prin chat și solicită restituirea sumei sub forma de credit pe prepay ( va trebui să insiști un pic). Urmând că la expirarea opțiunii să folosești creditul pentru activarea unei noi opțiuni.

Prin chatul din aplicație poți atașa dovada plății în cazul ambelor tranzacții. Însă verifica dacă ambele tranzacții au fost procesate cu succes (suma a fost retrasă din cont).

🌟Comunitatea crește prin deciziile tale. A funcționat? Confirmă soluția și apreciază 👍