anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu am date mobile sau net?

Alex40
Începător

Azi dimineață la ora 12:38 mi am reâncarcat cartela cu 5 euro net si minute și mi au ținut timp de 3 ore si dupa nu am mai avut net sau minute .De ce ? 

6 Răspunsuri 6

Anonim
Neaplicabil

Ai cont my Orange?

Verifica daca mai ai activa opțiunea de 5 euro  și ce resurse ai disponibile.

delfinas
#StarMember

Eu cred ca ai incarcat cu credit de 5 euro, nu cu o optiune de 5 euro, astfel ca in cateva ore s-au dus banii pe internetul consumat. Ca sa ai o luna trafic suficient si apeluri nationale nelimitate, recomand incarcarea unei OPTIUNI de minim 5 euro.

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Sigur ai activat o opțiune sau pur și simplu ai consumat creditul?

Verifică dacă ai primit mesajul de confirmare că ai activat opțiunea de 5 euro, cu internet și.minute, SMS, etc!

Dacă este așa, te sfătuiesc să acorzi mai multă atenție pe viitor, pentru a nu mai avea astfel de probleme!

FLo1
#StarMember

@Alex40: Un simplu apel la *133# va clarifica situația de pe contul tău (ca resurse disponibile). Pe de altă parte, verifică mesajele primite de la Orange: Ai mesaj cu ”Ai încărcat 5euro credit...... ” sau mesaj cu ”Ai activat opțiunea cu Nelimitat min/SMS în rețea, 1000min naționale.... etc”. Înțelegi? Este o diferență între primul mesaj și al doilea. Primul e de la reîncărcare credit, al doilea de la opțiune cu resurse de 5euro.

DanielaH
Moderator

@Alex40, ai încărcat cu credit sau cu opțiune? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii.

YanNich
Junior entuziast

Buna,

Din cele descrise de tine nu văd decât două posibilități:

1. Opțiunea nu sa activat și creditul sa consumat rapid, mai ales daca ai folosit date mobile.

2. Ai activat opțiunea însă cumva ai dezactivat într-un final opțiunea ( de exemplu ai activat roamingul).

Însă toate indiciile care ne pot spune ce sa întâmplat sunt la tine.

Îmi pare tare rău și sper macar sa îți poți da seama ce sa întâmplat.

Te așteptăm cu vesti.